purplemoon Kubra_s zayıf bir bebek olucal dedi şuan 35deyim carsba kontrolüm var bakalım . Bende iştah kaybı çok oldu sanırım ondan. Böyle
Kubra_s purplemoon pekmez deneyin derim ben yeniden başlıcam bakalım her sabah aç karnına içerdim 2-3 hafta önce gözükürdü
Muhammedim0125 Kubra_s benim de 38+1 haftalığım 2600 çok az geldi. Bir hafta geriden geliyor dedi dr çok üzgünüm
Kubra_s Muhammedim0125 hep böyle geriden mi gelirdi hem 2.500 üstü iyi olarak kabul ediliyor pekmez ye bakalım sende bende başlıcam salı tekrar randevum var
Muhammedim0125 Kubra_s 17 gün önce gittiğimde böyle bir şey demedi ama şimdi dedi bir hafta geri den geliyor diye
angel4545 Ay benim 31+1 ama 3 hafta önden gidiyo 2330 kg dedi iri bı bebek dedi nasıl dogurcam.diye dusunuyom suan
Pikola_findik A1sel benimde oyle canım sikinti yapma bas cevresi boyu haftasiyla uyumlu bi sıkıntı yok dedi doktor kontrolleri sıklaştırdı daha çok takip ediyor sadece nstsi falan gayet normal sadece minyon bi bebek olcak genetikte olabilir dedi