Deletedmom360 Salı günü betam 190 dı. Perşembe betam 311 di bugünki betam 682 bu normal mi yoksa bi anormallik mi var ?
Sezensu Deletedmom360 1000 in üzerinde olması beklenirdi ama herkeste bir seyir etmez bazen azar azar yükseliyor canım keseyi görene kadar bu stres bitmez inşallah hemen görürsünüz 🙏🏻
zeyzey95 Deletedmom360 canım biraz az yükselmiş bende de böyle oldu düşük yaptım inşallah sen yaşamazsın
Gamzedngdn Deletedmom360 lütfen stres yapıp kendini germe herkesin sevdiği yiyecekler gibi vucut ayarları da farklı sağlıklı bir gebelik olsun inşallah keseyi ve bebeği görünce geçer herşey ☺️ Ama milimetrik olarak tutmuyor beta değeri kendini yıpratma 🤲
Deletedmom360 Sezensu varya stresten ölecem ne yapacagımı bilemiyorum doktoruma da ulaşamıyorum 😔 yine ters giden bişeyler var
Sezensu Deletedmom360 hemen stres yapma canım böyle olup sağlıkla bebeğini görenler de var inşallah seninledir 🙏🏻
zeyzey95 Deletedmom360 kimyasal da yaşadım onda değer düşüyor. Az az yükselmişti diğerinde 1120ye kadar sonra düştü
Deletedmom360 zeyzey95 üzüldüm senin adına bende 4 hafta önce yaşamıştım kimyasal. Galiba yine bişeyleri ters gidiyor 😔
Deletedmom360 Gamzedngdn ne güzel şeyler yazmışsın teşekkür ederim Allah razı olsun senden. Ama şuan adet sancısı gibi sancımda var lekelenme de var değerde böyle olunca gerçekten kötü oldum 😔
Gamzedngdn Deletedmom360 doktorunu arayıp sorsan lekelenme için 🤲 umarım bebişin seninledir canım hayırlıysa Allah nasip etsin inşallah 🤲
Deletedmom360 Mervegcl hayır gidemedim yşadığım yerde değil hastanede onun için izin almamız gerek o yüzden yarın gidebilicem anca
Fatma_armutcu Deletedmom360 dr kim canım bende 19 günlük hamileyim ilk betam gecen hafta 13.3 cıktı yarın bir daha gidecem ilk bebeğim
Mervegcl Deletedmom360 sancı dayanılmicak kadarsa git dayanabiliyorsan yarın kadın doğuma git önemli olan değerler değil sancının ve kanamanın olması değerler kişiden kişiye değişiyor
Sezensu Deletedmom360 canım bence acile gitme bir şey yapmazlar doğru dürüst yarın bi kadın doğumcuya git vajinal ultrasonla bakar keseye belki