Darkgod Kızlar geldim kontrolden 2700 gram olmuş miniğim 😍 on günde beşyüz gram allmisg bir haffta gerilik vardı şimdi tam gününü yakalamış oğlum 27 sinde çatı kontrol var 😍 sizin minikler kaç gram
Nehir66 Darkgod maşallah 🧿 canım sağlıkla doğar inşallah 😍🥰bizde şimdi kontrolden geldik 36+4 haftalığız 🧿🥰3500 kilo olmuş kızım ♥️Kızımda hafta olarak önden gidiyor 🌸inşallah normal doğururum 🙏🏻😒
Ozgnrgl Merhaba masaallah çok iyi beslenmenizde alakalı bir şey yaptınız mi😊 benim de 35+5 te 2485 ti bana az geldi doktorum çok iyi bundan sonra daha çok alır zaten dedi ama pek de içim rahat değil açıkçası.
Darkgod Bttll Ozgnrgl bende aslında bugün 35+6 yım ben 34 de gittim 33 çıktı karın cevresii 10 gün boyunca her. Gün sabah öğle haşlanmış yumurta kakaolu süt çiğ badem nesguik li süt ve muz yedim 😂 doktor diyor maşallah dedim hocam ne bulduysam yedim tamam diyor artık yemme 😂😂
Bttll Darkgod cok ıyı yapmissin canım haftasını yakalamış ne guzel mınnos 😍 bu haftadan sonra dha da hızlı alıyor galıba kıloyu bebekler 😊
Darkgod Nehir66 oy maşallah vallaha aramızda 4-5 gün var ama senin kız almış başını gitmiş 😍😍😍 çok iyi ama maşallah tosun gibi ısırmalik 😍 sağ salim gelsin minik 27 sinde çatı kontrolüm var senin ne zaman yapılacak
Darkgod Nehir66 inşallah bende normal doğum istiyorum bakalım doktor bu şekilde gider ise normal doğuma gayet uygun bir hafta sonra da çatı ya bakalım inşallah dedi normal olacak dedi
Tugbacolak Nehir66 maşallah benım 36+5 de 3044 gram geldı doktor böyle gıderse doguramıcaksın dedı sana bısey demedımı☺️
Nehir66 Darkgod teşekkür ederim canım inşallah 😍bende eşimde kilolu doğmuşuz doktor genetik oluyor dedi kızımda annesine babasına çekmiş herhalde😍önümüzdeki Hafta 27 Mayıs olacak çatı muayenesi aynı günde olacaz 😍😍sağlıkla doğsun miniklerimiz
Nehir66 Tugbacolak banada öyle dedi ama çatı muayenesi olacam haftaya o zaman kaç kiloda doğurabileceğimi söyleyecek bakalım inş normal Doğum yaparız hepimiz 😍
Darkgod Nehir66 ay aynıymış evet bende 27 Mayıs inşallah normall doğumu tetiklermis bazen baakalim insqllah ssag sağlım gelsin miniklerimiz 😍😍
Tugbacolak Nehir66 bnmde cuma gunu var catı muanem umarım uygunuzdur dedıgınız gıbı umarım normal olur
Darkgod Nehir66 vallaha artık çıksa da sevsem diyorum 😍 ama geri de diyorum 38 i doldursun sağlıklı olsun da
Nehir66 Darkgod ay hiç sorma eşimle bizde hep onu diyoruz😍😍ama sağlıklı olmaları daha önemli 2 haftada geç doğsunda iyi olsunlar😍😍bugün kızım ultrasonda dilıkarıyordu Allahım bayıldım yaaa o kadar masum güzel oluyorki bebekler 😍😍
Nehir66 Darkgod anladım canım 🥰benim bebeğinde kafası Doğum kanalına yerleşmiş yüzünü göstermiyordur bebeğin belki canım bilemiyorum pek 🥰♥️