Ceylan35 ktnzehra49 ay etmez miyim yazarken bile ediyorum çok ama sende sancı çekiyosun bana dua et bu aciz kulda bı an önce doğursun diye 🤦🤲
ktnzehra49 Ceylan35 ayy inşallah inşallah sende şöyle tarlı tatlı sancıları çekip bi avazda olmadı ikinci avazda kurtulursun 🥰🥰
ktnzehra49 Htctrlmz Ceylan35 yok anacım ben doğmuyorum gelmiyor bu kız doktor açıklık daha yeni 2 cm suni veremem yoksa sezaryene döner dedi nst çektim yine sancı çıkmadı suyun gelirse gel dedi gönderdi yine 😞😞
Htctrlmz ktnzehra49 Canım zeytinyağ varsa o bölgene masaj yap hem yumuşatır içini hemde doğum sırasında yırtılma riskini azaltır. Rabbim yardımcın olsun 🌸
Esra_gunes Sudenaz34 yok canim sen dr ara dr eve gelsin 🤪Allah Allah anlamiyorum suyunuz gelmis sanciniz baslamis daha neyi bekleyeceksiniz evde ..
94_06 Kızlar 38+2 olduk bugün . Size bişey sormak istiyorum bu iki kez oldu bugün lavaboda elime sümüksü peynir gibi enfeksiyon olanlar varsa bilir bi alıntı geldi yoğun bi şeklde bu niye olmuş olabilir .
Htctrlmz Canım zeytinyağ varsa o bölgene masaj yap hem yumuşatır içini hemde doğum sırasında yırtılma riskini azaltır. Rabbim yardımcın olsun 🌸
ktnzehra49 Htctrlmz Ayy çok sağol söylemişlerdi bana unutmuştum teşekkür ederim 😊 şimdimi yapıyım yoksa sabah mı yapıyım
Htctrlmz ktnzehra49 kusura bakmayın geç gördüm ama keşke akşamdan başlasaydınız çünkü ne kadar çok yaparsanız sizin için o kadar iyi olur zararı yok zaten 😇
Gunay_18 94_06 kişiden kişiye fark edebilir yoğun sümük gibide gelir bazılarından illa kanlı olması lazım değil tabi yinede ben bilmem