UZUME Sibelgokhan kuzum bende ayni bezden aldim 210 adet bence iyi bir tercih cunku 100 adet olanlari ile ayni fiyat hemen hemen . Bu paket zaten avantajli diye geciyor hatta trendyolda tukendi bile🤣
Sibelgokhan UZUME bende bir yerde görmüştüm yenidogan bebeklere 200 tane bez yeterli oluyir diye ,trendyolda da indirimdeyken aldım,hem zaten 5 kg kadar kullanabildiği yazıyor neden sıksınki bebeği, yorumlara bakınca tereddüte kalmadım degil😊
Birhemsire_anne ay maşallah ya😍 çok güzel hepsi hepsni not aldm bende 19 haftalıgım H&m den ufak tefek birşeyler aldm 600 tuttu 🤷🏼♀️ kıyafetlerde bayagı fazla tutuyor ama bakım ürünleri tabiki fazla ama bebişlerimize zaten kalitelisni almalıyız elimizden geldikçe ne gelebliyorsa daha doğrusu ben henüz bakım ürünlerine daha bakmadm almadım 1 ay sonra detaylı usg var ondan sonra alıcam nasipse 😍🥰 hayırlı olsun bu arada güle güle kullansın inşallah her birini
Sibelgokhan Birhemsire_anne sağlıkla rabbim giydirmeyi nasip etsin canim. Evet bebek urunleri biraz pahaki ne yazikki 😊 bende bakım ürünlerini son kullanma tarihi acisindan bilerek sona biraktim 😊 en son alınması gereken şeyler bence 🎀
Birhemsire_anne Sibelgokhan Sibelgokhan Aldıgnn her bir şeye baknca benmde alasım geliyor 🙈 kaç haftalıksın
Deletedmom138 Sibelgokhan alt üst içlikleri organik aldık 6 tane onlar pahalıydı, gerisini babamız aldı 🙈
Dilos1645 Sibelgokhan bende 22+4 üm virüs olmasa çarşı pazar gezer herşeyini tamamlardım ama virüsten dolayı 40 gündür çalışamıyorum dısarıda cıkamıyorum netten de görmeden almak istemiyorum daha hazırlık yapmadım desem yeri iki zıbın aldım bi alt üst takım o kadar..virüsten öncede her ay kenara bez alıp atıyodum üç beş paket cesitli boylarda bezleri var işte
Sibelgokhan Dilos1645 görerek almak daha iy8 tabi ama virüsten dolayı ne yazıkki bu imkanı bulamiyoruz🙄 mecburi internetten alışverişi belki siz alıncaya kadar herşey yoluna girer canım var daha sizin😊