Kızlar merhabalar. Ben Anadolu hastanesi Gokbay bey e gidiyorum. Sakin ve her muayenede tüm detayları ile bebeği inceleyen bir doktor. Ben çok memnunum. Şu an 39+5 teyim. Gebelik süresince her muayenede bebeği detaylıca incelediği için açıkçası detaylı ultrasonda özel bir yere gitmeye gerek duymadım. Hastanenin Kendi radyoloji uzmanina gittim. Hatta cd ı hala almadım bile 😂 o kadar gerek duymadim. Doğum konusunda Normal doğumu savunan ve son dakikaya kadar bekleyen bir doktor.( Ssvd da da iyiymis. )Tavsiye ederim. Hastaneye gelince araştırdığım kadarıyla anestesi uzmanı ve çocuk doktorları da başarılı. Olur da sezaryen durumu gelişirse içim rahat . Bir çok şirket ile anlaşmaları var siz ve ya eşinizin çalıştığı sirketin anlaşması varsa muayene ve hastanede yapılan islemlerin ücretlerinden belli oranda indirim yapıyorlar. Ücret konusunda da geçen ay sormuştum normal ve sezaryen doğum olursa 1750 (dogum,2 gün oda, bebek ve anne kontrolleri dahil), spinal sezaryen ise 2000 tl demişlerdi. Biraz detaylı bilgi vermek istedim ben de zamanında çok araştırmıştım karar vermek zor bir süreç.. sağlıkla gelsin bebislerimiz 🤗💙