Mothernew tany15 Aysun- Fuliaa90 Ezerdemet Linasuannesi KardelenYB Kzbn123 Nurcihan34 Zeynepink hepinize teşekkür ederim kızlar ama inanın denedim çoğu seyi.. berbat durumdayım dayanamıyorum resmen artık 😔😔 geçmiyor
Fatmafth Mothernew gaviscon şurup biraz rahatlatıyor ama üzülerek söylüyorum doğum yapmadan geçmeyecek gibi benim son günlerim doğuma hala mide yanmasından ölüyorum allah yardımcımız olsun 😥
Tuba1 Evita limon midede bazik özellik gösterir. @Mothernew mide yanması için yoğurt yada maden suyu (soda değil) deneyebilirsiniz 🌿
Zuzum577 Mothernew 31+6yiz 2 haftadir yaniyor beter gune dustum artik ne yediysem kusuyorum soguk sut iyi geliyor bana ama hazm olmuyor yediklerim o yizden yarin serum takacaklar iyi olsun diye
_Mrv_ KardelenYB bildiğim kadarıyla sodyum almanızı engelleyen bir sıkıntınız yoksa tüm hamileler kullanabiliyor, ben şurup kullanıyorum, doktorum önerdi evet.
melikekayi KardelenYB gaviscon ve rennie şurup hamileler içebiliyor. Bende aynı durumdayım içmeden duramıyorum ☹️
Busraoztrk_ Mothernew canım öncelikle geçmiş olsun bana yeşil elmayla sade soda çok iyi geldi dene istersen ben başka türlü geçiremedim