Deletedmom399 Kızlar 11+2 de kontrolümüz var. Tabi ilk hamileliği olanlar aşırı meraklı olduğumuz için cinsiyetle yatıp kalkiyorum. Herşeyden önce elbette sağlık ama insan merak ediyor . Sizden bu haftalarda cinsiyeti öğrenen var mı? Doktora sorabilen 😂
Meriwa Deletedmom399 çok ümitlenmeyin söylese de 22 haftaya kadar detaylıyı bekleyin bişeyler almak içinse diğer türlü sıkıntı olur valla ☺️
cicis_anne00 Deletedmom399 canım bana 12. Haftada erkek dedi ondan sonra her hafta duzenli gidiyorduk her hafta erkek diyordu 19.haftaya kadar erkekti 19.haftada kız dedi şaşırdık napacagımızı hafta üçü doktorumuzu degıstırcez 20 haftalık olduk hala belli bir sey yok hayırlısı neyse o olsun ama merak edıyroz yani 🤦🏻♀️😊
04052016mh Deletedmom399 Vala söylese bile çok emin olmuyorlar kesin demeyince insan şüpheye düşüyor bizim 12.haftada benzetti 14.haftada söyledi ama ben şüphelendim % kaç dedim ihtimal oda %70 dedi yine değişebilir diye düşündük taa ki 20.haftda detaylı da doktor emin olup da “şimdiye kadar masraf yapmadıysanız artık yapabilirsiniz” demesine kadar 😊
Deletedmom399 Meriwa aslinda bu 2.gebeligim ilk evladimi 13 haftalıkken kaybettim. Şükür Rabbim tekrar nasip etti. Eşim ve çevrem sürekli kız olacağını söylüyor. Işte bizim de aşırı merak oluyor 😊 Şimdiden alışverişe başladım valla 😊
Deletedmom399 cicis_anne00 ahaha benim de kesin öyle olur valla😂 Allahım sağ salım kucaklarimiza aldırsın inşallah bizde ki heyecan işte 😊
Deletedmom399 cicis_anne00 amin amin🤲🏻 Kimsenin imtihanı evladıyla sağlığıyla ilgili olmasın inşallah 🤲🏻😊
Deletedmom399 04052016mh bizim doktor zaten aşırı garantici olduğu için 30 haftayı falan bekler diye düşünüyorum 😂Alışverişe başladık bakalım bizde beyaz ya da soft renklerde 😊
04052016mh Deletedmom399 yaaa Vala ben 28 bitecek yarın daha adam akıllı birşeyi yok çocuğun ortada 🤷🏽♀️ Eşim acele etme diyor zaten şu aralar da alıncak gibi değil herkes kısmeti kadar görür bebeğimin de kısmeti ne kadarsa son gün yine alınır diye düşünüyorum 😂biraz rahatım galiba
RuzgarsMommy Deletedmom399 Canim bu hafta cok erken doktor söylese bile inanma hemen insan inanıyor çünkü :)) Bana doktor 11 iken kiz dedi 16 da erkek olduğu belli oldu oyuzden cinsiyet olayını şimdilik düşünme ister istemez kapılıyorsun ilk duyduğuna benden uyarmasi :)
Deletedmom399 RuzgarsMommy çok haklısın ya ama işte çevreden herkesin bi fikri var benim içine doğan bisey var eşimin istediği bisey var derken kendimi her gün düşünürken buluyorum 😂 Doğana kadar bile cinsiyet kesin değil bence ne postlar okudum burda 😂
Deletedmom399 Cucu2015 ay bizim doktoru herkes çok çok öneriyor cihazı da iyi gördüğüm kadarıyla ama söylemez diye düşünüyorum. Belki cocuum anasına gösterir kendini 😊
Deletedmom399 04052016mh aslinda bende çok rahattım ama cevrem beni böyle bi insan yapıyor 😂 zibinlar kuvetler falan alındı ufak ufak ama içimdeki heves nerdeyse bebek arabasıni falan aldıracak 😂
ecemtmr Deletedmom399 bize 11. haftada erkek gibi dedi, ikili tarama zamanı 13. hafta da muhtemelen kız dedi :) 16.hafta gideceğiz bakalım ne diyecek :D
Deletedmom399 ecemtmr bende bekleyeyim diye düşündüm ama ikili taramayı yapacakmış illa gel dedi. Hakkımızda hayırlısı inşallah 😊
Esratpll Bende 11+3 şuan kontrol vermişti 1 ay sonra gel diye mesaj attım sıkıntın yoksa gelme cinsiyeti merak edıuorum dedım şuan net bişi konusamayız zaten dedi 13 haftada gel sende 1 hafta daha bekle derim
Deletedmom399 Esratpll aslinda gitmeyecektim ama ikili tarama için o zamana randevu verdi . Sonra gelsem dedim olmaz dedi. Belki cocuum gösterir kendini 😊