AyaYlmazYldrm Haticeky bunuda gordum ya hayatm ben gunde neler neler aseriyorum et bu kizdada aserilir erkektede
AysunFatih Haticeky Benimde erkek ama ben etten tavuktan soğudum hatta tiksindim ben cinsiyetin etkili olduğunu düşünmüyorum ☺️
Hkmt Haticeky aslında eti çok seven biri değilim kofte olurdu tercihim hep ama hamileligimin ilk baslarinda et cok yedim istedigim icin erkek canim cinsiyeti bilemedim tabi bi bağ var mı arasında soyliyim dedim ☺️
Esra94 Halk arasında hep bahsi geçen et aşeren erkek doğurur sözü. Bende tamamen et ve et ürünleri aşerdim ve cinsiyetimiz erkek ama bilmiyrm canım ben böyle hurafelere pek inanmıyrm
EdibeHiraToprak Eylem__Bilal aunen bende et aserdim kizim oldu . Cigkofte nar eksili aserdim oğlum oldu . Etrafımdaki herkes de oyle der bulgur erkek et kiz derler
Selin648 Ben hiç et yemem ama hamile kaldım 12 haftalıktım deli gibi et çekti canım ve hala yiyorum kendime inanamıyorum et yiyorum ve bebeğim erkek 😍
Yeni_anne_ Haticeky Ben varım. Ilk zamanlar hep canım kırmızı et isterdi tiksinene kadar yedim ve cinsiyet erkek.
Unsalinn_Annesii Haticeky ben et ürünlerini yerdim ama hamile kaldıktan sonra istemedi canım hiç erkek olucak böyle şeylerin cinsiyetle alakası yok bence
Eslem13esila Bencede cinsiyete alakası yok ilk kızımda cok yedim kırmızı et ikincide tiksindim ama cinsiyet yine kız😂😂 bence vücutta ne eksikse onu istiyor insan
ArasveAnnesii Haticeky Ben etten tavuktan tiksinmiştim resmen kokusuna tahammül edemiyorum ama oğlum olacak 😅
AysunFatih EdibeHiraToprak Galiba bu doğru Bulgurlu herşeyi nar ekşisi limon sıkıp yemek istiyorum. Çiğköfte aşerdim resmen hala canım çekiyor yasak diye yiyemiyorum kısır yiyorum bol limonlu 😂
Kapalikutu Haticeky aşerenler cinsiyet arasında bir bağ olduğunu sanmıyorum canım ☺️ Bir arkadaşım da et sevmezdi hamile kalınca et aşermişti oğlu oldu ama zaten iki seçenek var fazla da bi olasılık yok 😂