1maviyol Denizesin aynen öyle kuzum ya varsa çıksın yoksa da regl olayım diğer aya umut bağlarım en azından
Msltms @Denizesin Bat 7 Mayıs soğan kürü+Folik asit Canımm durumlar nasıl fayda gördün mü soğan küründen 😊🙏🏻 Test yaptın mı🙏🏻
Msltms Kızlar kaç ay öncesinden açtığım postum denk geldii😍 çoğumuz hamileyiz gönderilerinize baktım da☺️🙏🏻 Ne güzel bi tesadüf olmuşş😍 nasılsınız nasıl gidiyor?🥰🙈 biz 35+2 olduk🐣 çok az kaldı sizler de durum ne😍😍🤰🤰 @busra14 @Aylincftc @CeyhunMelikeMislina @Cns_33 @minikos @Anne_8 @Rabia30-Adem @Meerryy @Tugce1803 @1maviyol @_eylul09 @Suber @Ozlemyeni @ayseguloks
minikos Msltms canımm bizde 36+ 5 olduk geceler hariç iyi gidiyor şükür heyecanla beklemedeyim 😍 sen nasılsın nasıl gidiyor
1maviyol Msltms çok şükür rabbime 24 haftalık olduk biz de erkek bebek bekliyoruz🙏Temmuzda hamile kaldım 4 ay denedik çok şükür rabbim aratmadı 🙏😚
CeyhunMelikeMislina Msltms hamd olsun canım benimde 7+1 Oldu 🤲 rabbim hepimizin yavrusunu sağ saglim eline almasını nasip etsin 🙏❤️
Msltms minikos ay bende o durumdan muzdaribim geceleri uyuyamıyorum🥺 onun dışında çok şükür her şey gayet iyi 😊🙏🏻 Hastane çantamızı hazırladık az kaldı bekliyoruz😊🥰🥰
Ronya23 Msltms 23 aralık adet tarihim.belirtiler göğüs ağrısı mide bulantısı..ovilasyon testi yaptım bu ay
Msltms Rabia30-Adem maşallah sağlıkla gelsin Nazlımız😍🐣🙏🏻 Bizimde kız olacak Nisa Elizimizi bekliyoruz bizde 😍🌸🤍
Msltms CeyhunMelikeMislina amin canım inşallah sanada hayırlı olsun yeniymiş😍😍🙏🏻 Sağlıkla devam ettirsin inşallah☺️🙏🏻❤️
Suber Msltms şükürler olsun 29+6 yız oğlumla ❤️ Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah 🧿