Denizesin 1maviyol 8 aydır bekliyoruz doktora gitmem gerekirmi acaba.ben düzenli regli oluyorum bebek istemeye başladığımızda doktora gittim bir sorun yok olur senin çocuğun dedi.neden olmuyor peki
1maviyol Denizesin doktorlar en az bir bir buçuk sene deneyip de olmayanlara tedavi başlıyo diye biliyorum hatta bi arkadaşım iki senelik evli bir yıldır haptır kontroldür öyle gidiyo doktora yani ilk bir sene bakmadılar
FatmaDuman Zdgnsym93 belirtilerin hamileliğe benziyor benimde bu şekildeydi 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim 🙂 genelde göğüslerde büyümeyle başlıyor
FatmaDuman Ben 9 aylık evliyim mart ayında düşünmeye başladık o ay çok geç adet oldum diğer ay ovülasyon döneminde denedik arandan 1 sy geçti adet olmadım 1 aylık hamile olduğumu öğrendim 😊
Denizesin FatmaDuman ne güzel Allah kucağına almayı nasip etsin canm . Herhangi bir programla takip ediyormusun adet ve ovulasyon günlerini acaba
1maviyol Denizesin ben pepapp uygulamasından çok memnunum nerdeyse günü gününe doğru oluyo regl günlerim
Denizesin 1maviyol canm bekle bakalım 1 hafta daha varsa zaten regli olmucaksn yoksa da regli olursun bir haftaya kadar ama en zoru da bu demi beklemek
1maviyol Msltms doktor da öyle dedi zaten gecikmen de olmuş dedi belki geç döllenme olmuştur bi hafta sonra yine gel dedi tabi regl olmazsam ☺️
1maviyol Denizesin aynen öyle kuzum ya varsa çıksın yoksa da regl olayım diğer aya umut bağlarım en azından