minikos ilyada sıvıya çok dikkat ettim hatta 2-3 saat önce kestiğim bile oldu ya aslında düzenliYdi adetim 30-35 arasıydı bi şubat ayında olamadım martta olmam gereken tarihte oldum bakalım nisanda ne olacak hala yumurtlama göremedim
Denizesin Gizemnaz_ bir haftadr düzenli içiyorum sabah ve aksam. 23 Nisan yumurtlama gunum sabah içip artık birakicam inşallah faydasini gorurum
Sevoeco25 Msltms 26 27 nisan arası adet tarihim c.life macun kullandım çakşır suyu içtim ve soğan paydonuz süt kürü yapıp oturdum avülosyon yaptim yumurtladım çatladı 5 günün var beklemedeyim hayırlısı kizlar😊
Msltms Cns_33 aaa hadi inşallah bende de dün bi bel ağrısı oldu hafif ağrılar ama benimki de 27 Nisan kuzum hayırlısı olsun bakalım bi bekle az daha Bende sabırsızlanıyorum 😃😃🌸
Msltms Listeye baktığımda @Aylincftc yarın adet günün canım Test yaptınmı bekliyor musun nasıl gidiyo 😊 Belirtiler var mı
Anne_8 Msltms canım nasıl gidiyor, senin bak bana yakın,belirtilerin varmi? Benim sadece bel ağrim var? Allah büyük inşallah olur 🤲🏻 pek umutum yok kendim icin,sanki olmaz yine gibime geliyo. Kismet 🤲🏻
Msltms Anne_8 benimde Önce yoktu dünden beri var çok hafif ama ☺️ İnşallah olur kuzuum dua edelim bol bol 🙏🏻
ilyada minikos aaa tüh :( o zaman mecbur sabırla yaparsın hergün elbet çatlayacak ben bugün olur diye düşünmüştüm