ilyada minikos çatlamamış sanki niye ? Sıvı alımına mı dikkat etmedin ya da 35-40 günde bir mi regl oluyorsun 🤨
minikos ilyada sıvıya çok dikkat ettim hatta 2-3 saat önce kestiğim bile oldu ya aslında düzenliYdi adetim 30-35 arasıydı bi şubat ayında olamadım martta olmam gereken tarihte oldum bakalım nisanda ne olacak hala yumurtlama göremedim
Ozlemyeni Rabia30-Adem ben kimyasal gecirmisim.cok kanli ve cooook agriliydi.saatte 4 tane degistirdim pedimi.hergun agrim vardi.onun disinda sorun yasamadm
Rabia30-Adem Ozlemyeni benim ki ağır geçmedi normal adet gibi oldum. Bide benim iki kaybim var bide kimyasal geçirdim geçen ay dr gidip soramıyorum virüsten dolayı acaba kan pıhtılaşması olduğu içinmi kimyasal gebelik geçirdim bidaha yine tekrarlarmı
Mlshasimoglu Ozlemyeni 😀😀😀 valla bende kilo vermiştim önce oh ne güzel küçüldüler diyodum simdi sistiler valla büyük göğüs sorun sırt ağrısı yapıyor ama bebislerin canı sagolsun sağlıklı olsun buyusunlerde çekeriz yahu
Cns_33 Msltms canim ben dayanamayip test yaptm 20 dakika falan sonra silik cizgi cikti cok kotu oldum nasil gececek gunler😱
busra14 minikos biz saat iki de yapalım canım en iyi sonuç oymuş baya yerden okudum haberleşelim burdan testlerimizi
150_gelartik Gulceefe-00 canım bisi sorcam. Devit ve folikasiti ayni anda kullanmanizi doktorunuz mu önerdi ne gibi faydaları var acaba
Gulceefe-00 150_gelartik folik asit doktorum önerdi bir ay kullandım ikinci aydayım. D vitamini de daha önceden aile hekimim vitaminim çok düşük olduğu için vermişti ama ben duzenli kullanmamistim. Birde benim progesteron hormonun düşük biraz araştırmıştım d vitamini düşük olunca o progesteronu da etkiliyormuş. O yüzden d vitaminini de bu ay düzenli kullanıyorum. Bakalım faydası olacak mi😊yani ikisini beraber kullanmam denk geldi.
yaseminyaldiz Beklenen adet tarihim 26 nisan şuan belirtilerim yok g-besin diye bir ürün kullanıyorum şuan içindekiler tamamen doğal doğurganlığı arttırıyo kullanmaya başladıktan sonra yumurta sayımda artış oldu birkaç aya güzel haberler veririm burada inşallah 🙏
150_gelartik Gulceefe-00 hangi marka devit kullanıyorsun canım. Ben de kullanıyorum 3 aydır kadar devit
150_gelartik Gulceefe-00 folik asite 2 gündür yeniden başladım. Su an 2 gündür benim de senin gibi denk geldi. Faydası olur insallah
Gulceefe-00 150_gelartik desiferol 60 tablet kullanıyorum canım umarım bekleyen tüm anne adayları bu ay hayırlı haberler alır 😊
Msltms Cns_33 aaa hadi inşallah bende de dün bi bel ağrısı oldu hafif ağrılar ama benimki de 27 Nisan kuzum hayırlısı olsun bakalım bi bekle az daha Bende sabırsızlanıyorum 😃😃🌸