Svcnn Ladess bende denedm maden suyu hem.hamileyken hergun ictm hem dogunca bi cay kasgi damlattm simdi cok kucuk doktor 15 20 gun sonra baslar gazi daha olmaz demsti 17 gunluk olduk asri derecede bi gaz skntmz yok smdilik bakalm ilerleyen zamanlarda belli olur ise yarayip yaramadgi
Snur94 Ladess zaten sarılık içinde öneriyorlar maden suyunu denesem mi aklıma yattı çünkü ben şimdi bile çok gazlıyım korkuyorum bebeğim için
MuratZeynepDiner Nzl24 evet cok ön yargılıydım ama işe yarıyormus en azından bizim kızda yaramıs🙈nar konusunda ben vermem içinde asit var asidin gitme gbi bi durumuda yok o yüzden vermem ama maden suyunu vercm
MuratZeynepDiner SyhnHtp acele etmen normal hepimizin korkusu bebeklerimzn gazlı olması🙈nar suyunu düşünmem nar suyunda asid var ama maden suyu asidi gittikten sonra nırmal su oluyıe tek farkı içersinde eriyik mineral olması.bağısıklık zaten anne sütünden geçiyormus sizin yediklerinz bebeğin bağısllıgnı güçlendiryor.rica ederim☺
burcuali38 Kızlar benim bebeğim 17 günlük maden suyunu şimdi versem yine fayda eder mi acaba? Aşırı bi gaz problemi yok çok şükür ama yinede kızımın tam rahat etmesi için şimdi versem olur mu?
Obsesifk Ladess evet var böyle bişey benim kuzenim ilk çocuğunda yapmamış bilmiyormuş çünkü ikinci ve daha yeni doğum yaptı üçüncü çocuğuna yapmış hiç gaz sıkıntısı çekmemiş bende yapıcam inşallah unutmazsam hatta doğum yaklaştı bi tane alıp çantaya koyucam
Esraumit Annenin mi içmesi gerekiyor anlamadım? Dogumdan h men sonra derken? Ve süreklilik ne olmalı?
efsunkar Emzirmeden hemen önce nasıl veriyorlar ki? Bebeği hemşire getirip hemen annenin göğsüne veriyor emzirme tekniğini fln gösteriyor o tutturuyor. Ona dur bi dk soda vereceğim desem kim bilir ne der 😬
Nzl24 Kızlar aklınızda bulunsun bizimkilerde sarılık için şekerli su verirler bebeğe bebek daha doğumhaneden çıkıp gelir gelmez bi çay kaşığı suyun içinde 1 kesme şekeri eritirler verirler bebeğe ki sarılık olmasın olmuyoda bebekler bende vericem
efsunkar Nzl24 Bir çay kaşığına bir küp şeker mi 😳 vermeyin lütfen sarılığın tek çaresi aç kalmaması sürekli emzirmeniz uyandırıp süt yetmiyorsa da mama verirsiniz.
Nzl24 Kaanozlem07 valla bilmiyorum canım ya biz bütün bebeklerde veriyoruz daha hiç sarılık olan bebeğimiz olmadı
baharclk Ladess Her bebekte gaz oluyor normal olanlar icin dediginiz yapılabilir ama bazı bebekle gaz sorununu çok fazla yasiyor reflu falan olabiliyor fazla olduğu durumlarda doğumdan sonra oluşmuyor bebek dogdugunda o sekilde doğuyor zatn yapacak pek bisey olmuyor
Nzl24 efsunkar valla canım biz ailede eskiden beri bütün bebeklere veriyoruz olan olmadı hiç sarılık annemler benim bebeğimede vericekler