Suveydaa Babyaltug değişik dediğin için yazıyorum canım bnm ismim Süveyda. ama ben çok çektim ismimden her duyan anlamını soruyor özellikle okul döneminde günde elli kere adımın anlamını söyletiyorlardı 🤦🏼♀️😅
acelyaorg Babyaltug açelya ismini çok seviyorum hatta organizasyon şirketimin ismi bile Açelya organizasyon ama benim oğluşum olacak ibrahim 😍 36+1 🥰
Sevilayyy Kizimin adı ece , hamileyim yine buda kizsa gökçe koyucaz ,degisik olsun diye garip garip isimler koyuyolar cocuga elbette herkesin kendi tercihi saygi duyarim ben kısa ve öz isimler seviyorum
Skarakas Sevilayyy tam olarak duygularimi yazmissin canim. Değişik diye hakikaten tuhaf isimler okuyorum 🙄 tabi saygi duymak lazim.
pnremr Ben Alya koyucam. Ama Melina, Şimal, Aysima, Hüma, Linda, Alin, isimleride güzel. Esime sundum o Alya’yı secti. Bir de bizde o Alya genelde Alyos, Alyakuş, Alyotos falan olur kulaga hos geldi.
Elmaveannesi Kizim olursa - ilay - koymak istiyorum eşimin adinin ilk 2 harfi “il” benim adimin ilk 2 harfi “ay” :)
BirVeraAnnesi35 Babyaltug biz kızımıza Vera ismini koyduk 🥰 ama Ayris Arven falan da hoşuma gidiyordu⭐️