Gulay_58 aazra hiç duyulmamış isim koycaz diye saçmalayanlar postu😂 Fulin ne ya allahım yarabbim Yen’i nesili de anlamış değilim
Mihray Nurefşan: Nur saçan demek. Bir de duyulmamış isim diyorsanız Kendi ismim Rânil 😅 şimdiye kadar bir kişide dahi duymadım. Yusuf (as)’ın annesinin ismi, rahat sakin anlamında. Yapı olarak ismimin anlamını taşıdığımı söylerler.
Eylem__Bilal Babyaltug Ezmira Eva Almilla Nare Arven ben hepsini çok beğeniyorum kızımın ismi de Ezmira
Gulay_58 AVla, livadi,çona , tuta, lobca, hoşka, origi, bergi, darpani, letta mcora , parpali, loya, minci, manca….. bakınız işte hiç duyulmamış isimler hangisini alırsınız😂😂😂
Gulusuat Aaaaysel insallah bende cinsiyyetini oreniyim kiz olursa hep Milana koyucam diyorum ama esimin ailesi 1 az disliyo Turk ismi olsun yabanci isimdir bu falan dedim ben boyle seviyorum esasda anlami guzel olsun zaten her seye karisib 1 miz koyuyolar konusmakda onlara kaliyo istediyim gibi hayatimi yasiyorum
aysegul-2509 Babyaltug zeynep liya koyucaz Allah ın izniyle zeynep i güzel bi anısı olduğu için ekledik.liya nın anlamı sabır, sabrın en güzeli en iyisi demekmiş.tam bize göre 3 buçuk sene sonunda müjdesini aldığımız meleğimizi bekliyoruz..