Tugceonal Meryem111 maalesef 😞 çünkü bu aydan sonra daha hızlı gidiyor . Aman dikkat ben 34. Haftamdayım 6 kilo aldım ağırlaştım resmen çok zor oluyor kilo aldıkça
244fe Meryem111 24 haftalik oldum 12 kilo almisim yiyorum ama sankin hic doymuyorum yedikten sonrada bayilacak gibi oluyorum
1994ozg Meryem111 evet almışsınız ve bu demek değil ki illa bebekte kilo alıyor bu doğrultuda🙄 ilerde başa çıkamazsınız :( doktorun uyarması lazımdı ama sizi hiç öneride bulunmuyor mu
UraSsmom Meryem111 37 haftalık 12 kilo aldım ben buna çok diyorum 😅 Sen kendine almışsın cnm kiloyu dikkat et daha fazla alınıyor sonraları ben diyet yapıyorum
Meryem111 Tugceonal ama hıc gostermıyorum sankı hala 59 muşum gıbı bebek 800 gram ben nasıl bu kadar aldım anamıyorum
Zlhb Meryem111 kız benımde sadece karnım var basen falan cıkmadı ama baba gıbı 10 kılo aldım hatta hamılelıkten oncede 9 kılo aldım 😂 tabı evlendıgım haldekı gbı durmuyorum ama 80 kılo oldum hıc 80 durmuyorum herkes sasırıyor😂
Meryem111 244fe bende oyleyım yedıkten sora hemen acıkıyorum sanki hıc bışey yememiş gıbi cınsıyetınız ne acaba ondanmı kaynaklı benım kız
Evita 244fe ben de öyleyim, iştahım açıldı sonradan.30. Haftadayım acaba kaç kilo daha alırım diye düşünüyorum bu yemeyle. Bugüne kadar 7 kilo aldım, dr toplamda 10 kiloyu aşma demişti :/
244fe Evita diğerlerinde bu halimden 3 4 kilo fazla dogurmustum simdi daha 3.5 ay var doguma acaba nasil olurum
Elif_kuzucum Evet. Almışsın biraz ama kilo alınca bebekler de tontik oluyor diye duymuştum bazı doktorlardan😂😂yine de dikkat etmek gerek bende aldım baya😕
Meryem111 1994ozg bişey demedıı zaten dr den geldıkten sora dıkat edıyorum yememe ama hanılelıl ışte ınsan herşey yemek ıstıyo
hilal_yener Meryem111 sende ben gıbı çok kılo almışın 34 haftamdayım 32 haftamda gıttım 21 kg almıştım en son
Buse91 Meryem111 28. Haftayız 9 kilo aldım bende 53 kiloydum hamile kaldığımda 62 kiloyum şuan. Son 3 kilomu 25 haftadan sonra birden aldım dikkat edin mutlaka
Beto52 Bende çok kilo aldım 😂😂 ama elimde değil malum şartlar hareket yok yemek yeyip yatıyorum sürekli 😂
Zlhb Meryem111 bende 29. Haftadayım 10 kılo aldım doktorda boşver kıloyı takma ben 30 kılo aldım bebek 2.600 doğdu dıyor çok tatlı😂😂😂
Meryem111 Zlhb yaa bende doktoruma bu gıdışle 100 kılo olurum dedım guldu dogumdan sora verırız kıloları ınşallah
Meryem111 Zlhb benımde basenım yok sadece hamıle karnım var kılolar nereye gıdıyo anamıyorum ama cok iştahlı oluyorum
123abc Meryem111 25 hafta 6 kilo aldım bence biraz dikkat et bu ara hareketlerimizde sıkıntılı doğum kiloda zor oluyor.
Meryem111 123abc hamılelıge basladıgım kıloyla aynıyım bı deyışıklık yok bedenımde kılolar nerde anamıyorum
Bsecill Meryem111 gebelik süresince 14 kilo alınmalı normalde siz şimdiden almışsınız o kiloyu biraz daha kontrollü olmanızı tavsiye ederim ilerleyen haftalarda daha hızlı kilo alınıyor
elifeflinmom Meryem111 bende 6 haftamda 57 kiloydum 26+1 oldum 67kiloyum maalesefki çok aldık bu haftalardan sonra daha hızlı alcaz😣