Nil-Beyza Cns_33 yaaaa cnaım takipteydim hadi gözün Aydın olsun Rabbim sağlıkla tutunup bebeğine kavuşmayı nasip etsin 🤲🏻 Erken gebelik testi mi yaptın Normal test mi canım yaaaa çok sevindim senin adına 🤗
Alismomi Cns_33 canımm hayırlı uğurlu olsun inşallah kanda da pozitifi görür sağlıkla bebişine kavuşursun :) birşey sormak istiyorum bu kasık ağrıların nasıldı tek taraflı mı tam ortası da ağrıyor muydu? Benm de belirtim var ama bilemiyorum yardımcı olur musun..
Nil-Beyza Cns_33 cnaım özel olmazsa bir rahatsızlığın var mıydı pko mesela Belirtilerini kendininkini benzettim bende pko varda merak ettim 🙈
burcu_1322 sukayhanacar canım benim bugün 17. Günü çatlama iğnesinin benim yumurtam sol kasıkta olmuştu o günden bu yana hep sol kasığımda ağrı var ve sürekli gözüm seğiriyor kirpiklerim inşallah bu sefer olmuştur iğnenin 15. Günü adet olunmazsa gebelik şüphesi olur diyorlar bende her ay negatif gördüğüm için test yapmadım iğne olduğunda normal gününden erken mi adet görülür benim adete 4 gün var
sukayhanacar burcu_1322 canım çatlatma iğnesi vurulduktan tam 14 gün sonra adet gelir ama doktorun her hangi bir ilaç verdi mi progestan falan verdi mi? eğer progestan falan verdiyse o da gecikme yapar adette ama hiç bi ilaç kullanmıyosan bence bi erken gebelik testi yap derim. İnşallah gebesindindir🤲🏻
burcu_1322 sukayhanacar canım 18 günüm kahverengi şekilde gelmeye başladı bu ayda olmadı sanırım allah büyük çok yoruldum her ay ümitlenmekten vücuduma ilaç almaktan ne bilim ya psikolojim de çok yoruldu
Nil-Beyza Cns_33 Ahahahah çok tatlısın , teşekkür ederim cnaım cevabın için Rabbim sağlıkla kavuştursun 🤲🏻
Mmutluluk8 Cns_33 Benim yumurtlamada başlayan kasık ağrım hiç geçmemişti,reglimden 1gün önce test yapmıştım,çift çizgi görmüştüm.İnşallah sizinde öyle olur,güzel haberler alırsınız 🍀☀️
Aslihansan Cns_33 benim olmuştu hatta iki gün falan sürmüştü tabi ben kist falan sanmıştım meğer bebişmiş 😄
Aslihansan Nil-Beyza çok şiddetli değildi ama içten sanki batıyo gibiydi ara ara oluyodu. Adet zamanıma kadar başka belirti olmadı. Bide benim normalde adet olmadan iki üç gün önce göbeğim şişer yüzümde sivilce çıkardı ama hamile olduğumda hiç adet belirtim olmadı. Adet olmayacağımı zaten ordan anladım test yaptım çıktı ☺️