Bayanpimpirik Cns_33 4 gün önce yaptım negatif çıktı reglimin geçmesini bekliyorum daha erken diyolar bende modum düşmesin diye yapmak istemiyorum şuan☺️
ballilokum Bayanpimpirik canım benim adet sancısı gibi ağrım oldu çok. Yaklaşık 7. Haftada falan geçti
Gizemciim burcu_1322 yok kuzum. dr a rutin kontrole gittigimde yumurta gelismis catlamak uzere dedi o gunleri degerlendirdikte oldu. darisi isteyene 🙏
Cagla89 İlk defa bu ay yumurtlama gunumden beri kasık ağrısı yaşıyorum hala devam ediyor agrilarim..ben de merak ediyorum acaba hamilelik mi diye.. 9 gün var adet olmama.. inşallah hamileliktir.. bekleyen isteyen herkese Rabbim nasip etsin
nurseliny Cagla89 benimde yumurtlama günlerimde başlayan ağrılarım , koltuk altından giren ve kasık brl ağrılarım çok oldu. Adet oldum herzamanki gbi ama bulantı ve halsizlik var aşırı derecede bidahaki ay gecikmem olursa test yapçam
Cns_33 burcu_1322 ara ara kasik bel agrisi ara ara göğüs sizlmasi ama sizlamanin cok küçüğü bunlar belkide psikolojik
Dlndmr Cns_33 bende çok sık bel ve kasık ağrısı yaşıyorum yumurtlamadan sonra. Bugün adete iki gün vardı kan verdim bhcg 0 çıktı bilmiyorum nolcak 😥
-ecekaplan1 Benim 1 ay boyunca adet ağrısı gibi ağrı gördüm . Ama şuan çok iyiyiz şükür atlattık o günleri . 26 haftalık olduk . Progestoran önermişti doktorum.