Razz7020 Toobah benimde o haftalarda oluyordu. Bana da annem diyor erkek olacak diye😂 Cuma kontrolüm var cinsiyeti öğrenirde tutarsa söylerim☺️☺️
Kiwi12 Toobah ben ozamanlar TEREotu bu bol bol yedim hem gaz için hem büyük tuvalet için ıspanak yemeği. Kayısı armut öyle öyle rahatladım atllattim segirme konusuna gelince benimde 8haftalikken segiriyordu sanki bebek kayiyrmus gibi
Toobah Kiwi12 teşekkür ederim 😇😇 tpksoplazma geçirmedim için cip yeşillkten uzak duruyorum ama ıspanak süper olur 🥰 evet aynen birşey titreşim kayıyor gibi 😂🤷♀️
Zeynep9120 8 haftalık olduk bizde sağ kasıgımda seyirmeler oluyo ⅔ kere duruyo snra dunde oldu bugunde 🥰🤲
Haticeky Kara07 bende 5+2 yim benimde belirtim yok 2 3 gundur korktum bende yorumunuzu okuyunca icim rahatladi
Kara07 Haticeky canım 4. Hafta sonuna kadar adet olacakmış gibi ağrı oluyo ama sonra rahatsız etmeyecek batma gibi hafif bişeye dönüyor yani en azından benim öyle oldu inş herşey normaldir ☺️🤲🏼
Haticeky Kara07 aynen benimde oyleydi 5e dönünce degisti ilk gebeligim oldu icin belirtiler kaybolunca biraz tedirgin oldum sizin yorumlarinizi okunca icim rahatladi
Haticeky Kara07 aynen benimde oyleydi 5e dönünce degisti ilk gebeligim oldu icin belirtiler kaybolunca biraz tedirgin oldum sizin yorumlarinizi okunca icim rahatladi
izmirlih35 Toobah bendede oluyordu 5.haftada çok sonra kesildi şimdi 7.haftanın sonuna geliyoruz gene başladı 😊 ben o seğirmeyi seviyorum sanki bebeğimin burda oluşunun işareti gibi 🥰
Kara07 Cga canım benim de 6+1 aynıyız ☺️ Kalp atışına ne zaman gidiceksin canım bir de karnında sancı batma var mı bulantı falan ?
Cga Kara07 haftaya Çarşamba günü gidicem inşallah batma var ama o gaz sancım dan bide bel ağrım var . Dün çok şiddetli oldu bugun geçti çok şükür 😊