Toobah İyi geceler hanımlar sabahtan beri karnım çok şişkin ve sürekli göz seğirmesi gibi ya da damar atması gibi seğiriyor😂 gazla ilgili sıkıntısı olanlardan bunu yaşayan var mı ve doğal bir çözümü var mı? Yani hastanelik birşey olduğunu sanmıyorum ama 🙄
sukayhanacar Toobah canım benim de 5. haftanın sonlarında aşırı seğirmişt karnım 1 gün boyunca doktoruma da neden diye sormamıstım acıkcası ertesine güne bişey kalmamıştı çünkü.
Nur444 Toobah bebeğin erkek olabilir. Çünkü çevremdeki insanlarda bana bunu söylemişti bende yaşadım ve oğlum olacak ☺️
Serife117 Toobah oncelikle saglikla kucagina alirsin insallah bende yasadim ilk zamanlar insanlar cok erken hissedemezsin dediler ama bende segirme hissediyodum oglum olcak nasipse erkek erken hissettirirmis segirmeyle basliyo sonra 18 haftadan sonra tekme hissettiriyo
Toobah Nur444 aaa ciddi mi bilmiyordum böyle birşey olduğunu hadi inşallah 😇😇 cinsiyeti farkrtmez ama erkek olursa isim hazır 🤭🤭
Kaajuu Toobah kasık ağrılarında oluyor mu senin rahatsız edicek derecede değil tabi miniğim kendisini hissettiriyor 🤤🐥
Toobah Serife117 Teşekkür ederim inşallah herkesinkşyle birlikte benim ki de sağlıkla gelsin 😇 kız erkek farkrtmez ama erkek olursa ismi hazır 😇🥰
Toobah Teşekkür ederim inşallah herkesinkşyle birlikte benim ki de sağlıkla gelsin 😇 kız erkek farkrtmez ama erkek olursa ismi hazır 😇🥰
Toobah Kaajuu bulantım yok ya çok şükür olmaz inşallah 🥰 iştahım ara ara coşuyor ama tutmaya çalışıyorum😄😄 en azından abur cunur yememeye çalışıyorum 🙈
Uzm-Nurse Bende 5+2 ama son 2-3 gündür bir belirtim yok . Önceden kasık ağrısı yada adet olucak gibi birden giren ağrım olurdu normal mi suan birşey hissetmemem
Haticeky Kara07 bende 5+2 yim benimde belirtim yok 2 3 gundur korktum bende yorumunuzu okuyunca icim rahatladi
DamlaNur29 Toobah o bendede oluyodu hala oluyo bebegim erkek ama damar atması diyolar rahme giden bi damar varmıs o atarmıs bende bebek diye düşünüyordum ama bilmiyrm doktorada sormak lazım bunu canm birinin yorumunu okudumda seğirme olan erkekmiş diye benimkide erkek ama ne kdar dogru bişey bilmiyorum acıkcası🙋🤰❤