• Doğum Hikayeleri
  • 38+1 de planlı sezeryanla dünyaya gelen miniğim Rüzgar Ali’m 💙

Kızlar selam. Malum virüs dolayısıyla 38+1 de planlı sezeryan dogum ile miniğimi kucağıma aldım. Hastanelerin durumu gün gectikce dahada kritikleşçegi korkusuyla doktorumuzla konusarak uygun ise sezeryan dogum yapmak istedigimi belirtip yaklasık 15 gün önce dogum yaptım. Doğumdan bu yana hastaneye her gidişimiz malesef hep korku icinde gecti. Gayet iyi bi hastanede dogum yapmıs olmama ragmen hastanede alınan tedbirler sanki yangından mal kacırırmıs gibi hastaneye aceleyle alınısımız, muayeneye bile sadece tek bi kişinin alınması. Sezeryan dikişleriniz iyileşmeden tek basınıza hem bebegi tasıyıp hem hastane icinde labaratuar vs işleri tek basınıza yapmak zorunda bırakılmanız vs gercekten piskolojimi alt üst etti. Dogumdan sonra yanıma sadece tek refakatciden baska kimsenin gelememesi. Kendi ailemin bile bebegimizi görüntülü aramayla görmesi hepsi benim icin cok üzücüydü. Daha fazla uzatmadan, hepinize hayırlı saglıklı dogumlar diliyorum. Rabbim hem sizleri hemde bebeklerimizi korusun. Ben cok fazla stres yaparak lohusalıgı aglayarak geciriyorum. Siz siz olun benim yaptıgımı yapmayın. Güclü olun güclü durun. Ben böyle yaptıgım icin malesef sütüm gelmiyor ve bebegime mama vermek zorunda kaldım. Ama tek bişeyi hic bişeye değişmem.kokusu cennet gibi kızlar💙Rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın Hepiniz Allah’a emanet olun.

merveruzgar amin güzelgüzel sağlıkla büyüt insallah bende senin gibi aynı sebepten planlı sezeryana karar verdim pazartesi sabah alıcam kucağıma oğlumu inşallah eşimi içeri alacakları bile şüpheli annem var tansiyonundan korkuyorum onun da 😔 Allah yardımcımız olsun

Ozgett bende aynı sekilde annem yüksek tansiyon hastası oldugu icin. Kayınvalidemi istedim refakatci olarak. Malesef dünya kadar para ödedigimiz özel hastaneler su an icler acısı durumda. Piskolojik olarak etkilenmemek mümkün değil. Ben sezeryanın acısıyla birde bu moral bozukluguyla kucagımda bebegim sabaha kadar ağladım. Normalde iki gün tutuyolar hastanede sezeryanda. Doktorum gazını cıkarırsan ertesi gün taburcu edicem seni dedi. Yanınızda mutlaka kayısı kompostosu götürün bagırsaklarınızı yumusatsın. Hatta bugünden icmeye baslayın. Cünkü o gazı cıkarmak biraz sıkıntılı. Bebeginizi saglıkla kucagınıza alın insallah🙏 Simdiden hayırlı dogumlar dilerim ❤️

merveruzgar amiin 🥰teşekkür ederim kayınvalidemle yapamazdım ilk doğumum zaten annem asla müsade etmez gelme desem de inşallah bi şey olmaz yavrularımızla sağlıkla güzel günlerimiz olur inşallah ❤️🧿