mercimegin_annesi07 arkadaşlar antalya da hangi hastanelere gidiyorsunuz muayene ücreti ne kadar ödüyorsunuz 🤔
Nursah07 mercimegin_annesi07 jinefem gidiyorum ben eşim avukat olduğu için indirimi var %10, 250₺ ödüyoruz. Medical parkta güzel diyorlar ama koronadan dolayı hastanelerden korkuyorum
Okyanus-1 mercimegin_annesi07 bende medical park Ayhan hocaya gidiyorum geçen hafta gittim muanesi belli saatler arasi haftada 3 güne düşmüş pek bi yoğunluk yoktu acil kapısından alıyorlar çalışan personel gayet relax ve sakin görünüyordu
mercimegin_annesi07 Nursah07 bende braz tedirginim salı günü gidicem ama hangisine gideceğimde kararsızım Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ayse0007 Merhaba 29+3 haftalık hamileyim ofm hastanesi akif köşe kahyaoğluna gidiyorum sgk çalışan olduğumdan 105 tl ödeme yapıyorum çok ii ve ilgili doktorum bu doktorda 4 senem🤗
mercimegin_annesi07 Ayse0007 ücret çok iyiymiş normalde ne kadar acaba bilgin var mı bende 19. haftaya girdim artık düzenli biyer bulup onunla devam etmek istiyorum 🤷♀️
Ayse0007 mercimegin_annesi07 normalde de bu fiyat sanirim eşin çalışıyorsa aynı fiyat alıyorlar doktorda çok çok ii ve bilgili bir doktor zaten görünce anlicaksin bence bu konuda erkekler daha bilgili bayandan korkuyorum ben şahsen
mercimegin_annesi07 Okyanus-1 tedbir olmasıda önemli benim evim yaşam hastanesine çok yakın ama pandemi hastanesi oldu pek giden kimse kalmadı o yüzden bende tedirgin oldum detaylı ultrason zamanı geliyo o yüzden arayış içine girdim 🤷♀️
mercimegin_annesi07 Ayse0007 bazen öyle oluyor gerçekten benimde başıma çok geldi bakayım ben aklıma yattı hastane çok teşekkür ederim 🤗🌺
Ayse0007 mercimegin_annesi07 detaylı ultrasonu benim doktor yapmıyor onun yönlendirdiği doktor var profesör mehmet simsek ben ona gittim 550 tl muayene ücreti yaklaşık benimle 1 buçuk saat ilgilendi bebegin beynindeki damarları bile tek tek gösteriyor bilgin olsun
mercimegin_annesi07 Ayse0007 mehmet şimşek i biliyorum çok duydum ben ikili ve üçlü testleride yaptırmadım hastaneye gidemedm o yüzden buna önem veriyorum en iyi şekilde yapılsın ilgensinler istiyorum fiyat mühim değil
Gamzearal mercimegin_annesi07 galiba sigortali olanlar icinde ya 130 ya 140ti tam hatirlamiyorum ama. Bi kere giderseniz bi daha asla vazgecemeyeceginiz bir doktor. Gece gunduz hep yardimci olur ve her soruya bikmadan cevap verir
Minikmucizemgeliyor Ofm de Tuğçe Çimen vardı çok memnundum doktorumdan 95 liraydı muane ücreti ama 4 ay önce felan belki şimdi pahalanmıştır😌
mercimegin_annesi07 Ncyncy yoktur heralde ama artık ne yapacağımızı nereye gideceğimizi şaşırdık 🤷♀️