Elifdoan Mervemm çok guzel gözüküyor canım güzel günlerde kullan inşallah 🤗🌼 senin nasibinmis stokları tükenmiş gözüküyor 😊😊
Mervemm Elifdoan sanmam canim wp.den yaz cevao verirler.. ben cok araştırdım bu 1 yıl garantili ve su gecirmez kumasa sahip.
Serzeyyyy Elifdoan şimdi baktım da canım siyahi 109 tl diğer renkleri 90 tl falan bilgin var mı bi bak istersen renkten renge fiyat değişiyor herhalde
Elifdoan Serzeyyyy olabilir canım bazı ürünlerde nedense renkle birlikte fiyat değişikliği de olur her rengini bi incelerim teşekkür ederim 🌼
Elifdoan Kvlkgzmerhn valla yorumlar baya olumlu düşünülebilir ama @Sibelgokhan arkadaşın attığında da baya olumlu yorum var ve onun genişliği çoğu kişi daha çok beğenmiş herşeyi alma açısından daha mantıklı gibi ikisi arasında bir karar verip alayım diyorum nasibimize iyi çıkar inşallah 🌼🤗
Beyzaaaa Elifdoan canım bende bu çantadan aldım çok büyük içi felan baya geniş ama ben n11den 85 TL aldım yeşil rengi müthiş
Gzdkskn Kız kardeşim bana hediye olarak almış gecen hafta 2 gün önce getirdi Instagramdan kalelibaby diye bir sayfadan yerleri de Eminönündeymis sanırım içi çok kullanışlı tavsiye ederim 🥰
Elmas234 Elifdoan hepsiburda com . dan aldım 75 tl çok güzel içi geniş kullanışlı kumaşı felan çok güzel paylaştınız resimdeki gibi fiyatı çok iyi aldım
Damlapilatin Elifdoan bütün bebek çantaları zaten klasik okul çantası boyutunda. Sana dağcı çantaları lazım 😄😊