_defnee Islim123 Bende yeni Doğum yaptım canım. İlk haftada uyanmadı altını açtım hep uyandırdım 2 saati hiç geçirmedim bende uyumadım hiç. Uyutmadım da. Şimdi bir aylık olduk şimdide uyumuyor😂nerde o ilk haftalar
merveakcy09 Islim123 oyna biraz orasını burasını mıncıkla uyanır☺️ Emzirdikçe geçer sarılık emzirmeye devam 😇
Ess34 Buraya sarılıkla ilgili yaşanmış bir tecrübe yazacağım ama linç etmeyin öyle şey mi olur diye , annem sarılık için anne sütüne çok az sarımsak koyup tadı geçecek şekilde bebeğe verince sarılık geçti ve hastane yatmaktan kurtuldu bebiş .
Zehram Canım benim kesinlikle yarım saatte bir uyandır kendi uyumuyor onu sarilik uyutuyor bende kızımda bilemedim kimse yoktu yanında uyuyo diye dokunmadım sekiz saat hiç isemedi ve Dr ye götürdük hastahaneye aldı işin verdiler o yüzden kesinlikle uyandır ve emzir azicikda şekerli su ver günde üç kez fakan korkma birşey olmaz karaciğerde ki bilirubin çiş yaptıkça atılıyor sarılık gidiyo o yüzden şekerli su ver süt azsa mama ver korkma alismaz iki üç hafta idare et duzelr ben iki üç ay çektim bilmedigim için birde sık sık banyo yaptır
Islim123 ozlem_1990 sütüm fazla kuzum mama vermek istemiyorum o yuzden yarın doktora danışacağım yine de
Masalveannesi Islim123 uyandırıp emzirmeye çalış bebek uyanmiyorsa sorun değil süt iciyormu ona bak eğer uzun uzun uyuyorsa ve süt çok az içiyorsa şeker düşüklüğünden utanmıyor olabilir doktorunu ara olmadı hemen bir götür için rahatlar