Yaprakserkann U-aksy 14+1’im bnde daha öğrenmedım ılk bebeğım erkek bakalım bu bebeğımın cınsıyetı ne 🙂🙂
cansel30 U-aksy 13+5 de kesin erkek dedi ikili test sırasında.. bi iki dayanAmayıp bişey aldım inşallah değişmez artık 😊
H1010 U-aksy 14+2 yim doktor kız dedi ama 12.haftada öğrendim ben doktor %1 yanılma payı var bu haftalarda dedi bakalım değişecek mi cinsiyeti 🤗
Ozgebas0661 htc34sdkl Bende 12 haftaligim dun gittim bişey demedi daha erken dedi ama bı çıkıntı yokmuş kesin konuşmadı moralim bozuldu biraz 😔
Esmaebru34 htc34sdkl şimdi kaç haftalıksınız bende ekim sonu doğum yapcam 11 de erkek dediler bi hafta sokra kesinleştircem dedi sizin nasıl demişti ilk gittiğinizde doktor çıkıntı mı gösterdi
htc34sdkl Ozgebas0661 benimki de kesin konuşmadı zaten daha erken ama çıkıntı var dedi. 2 farklı doktor söyleyince ben emin gibi oldum yine de alışveriş için detaylıyı bekliyorum.
Ozgebas0661 U-aksy Bişey dememesi , insan heveslenerek gidiyor sonuçta ne biliyim biraz üzüldüm ama illaki bidahki ay söyleyecek yani 😁
MelikeEmre_ U-aksy ayy ne güzel biz daha ögrenemedim insallah hafta ici gidip ögrenicegim 15 haftalık oluyoruz 😇
Yaprakserkann U-aksy yaa gözun aydın canım bende cok merak edıyorum bakalım sağlıklı olsunda farketmıyo aslında 🙂🙂 ilk oğlun kaç aylık
Yaprakserkann U-aksy cnm öğremdım bugun cinsiyetını 14+3 2. Kez erkek annesı olucam Allah nasıp ederse 🙂🙂
Ozgebas0661 U-aksy Evet bide her kafadan bi ses çıkıyor soldaysa kız sagdaysa erkek falan eskiler işte kaynanamla annem biseyler diyip duruyorlar böyle 😂
demioz 1Anne_ sizinle aynıymışız ben de 16+1 oldum😊 iki hafta önce doktor erkek dedi kemik yapısına bakıp