Mesude26 SedanurAydnAta batıl inanç ama doğruluk payıda var sanki bende hiç ekşi yiyemedim hep tatlı hep tatlı bizimde oğluşumuz olcak allah nasip ederse 😂
SedanurAydnAta Suheda bende öyleyim hepp ekşi yiyorum tatlı hiç istemiyor canım normalde severim aslında 😊 bende kız istiyorum bakalım inşallah hayırlısı daha çok var öğrenmeme 😅👧🏼🤰🏻
Gamzemeleknaz Tatlı çok aşerdim kız batıl inanç yani ekşiyi ye çıkar ayşe yi tatlıyı ye çıkar hakkıyı 🤰🏻😇😊
SedanurAydnAta Bbdd bende turşucuyum 😂🤣 ilk çocuğum zaten kız erkek farketmez ama kız olunca daha sevimli oluyorlar 👧🏼👧🏼
Alimm SedanurAydnAta canım limon turşu yemekten bi hal oldum ilk bebeğim olucak inşallah ama alakası yok oğlum olucak rabbim sağlıkla vakti zamanı geldiğinde kucağımıza alalım inşaALLAH ☺☺
deletedmom76 SedanurAydnAta benim tatlıdan midem bulanıyo hala da yiyemem hep canım ekşi şeyler istiyo oğlum olacak 😇
Sulegorkemakyol SedanurAydnAta tamamen batıl inanaç ben hamileliğimin başından beri sürekli tatlı istiyor canım ama kızım oluyor 😁😁😁😁