Bernayksl Duyguluuu aynen canım benim açılma var işte sancı olunca baktı bizim burda sancı olunca bakiliyormus normal de bakilmiyordu
Duyguluuu Bernayksl anladım canm benim sancı yoktu ondan bakmadı heralde gününü bekliyor haftaya 40 olcam işte bakicak tahlil yapıp karar vercez
Aysegul_aslnby2008 37+6 oldum ve adet sancısı gibi bir sancı var ve belimde ince bir sızı 🤷🏻♀️Nişanım gelmedi acaba bunlar doğum sancısı mı kızlarrrr
BahaarS Bizimde 38+3 doktor zorunlu sezeryan dedi kafa büyük ve iri bir bebek olduğu için birde enfeksiyon varmış hala, 12 Mayıs’a kadar bekleyeceğiz dedi 🥺
BahaarS Boz5954 kaç haftalıksınız Rabbim yardımcınız olsun, sağ Salim kavuşun inşallah.. size de mi sezeryan dedi
Merve_kucuk Boz5954 Suyun geldiğini nasıl anladın. Birden biremi aktı bacağından aşağı. Bu arada ismin ne🙂 Aynı haftadayız oğluşun olacak senin😍
Boz5954 Duyguluuu Merve_kucuk gece 5 te ben lavaboya gitmiştim midem kotüdü isal gibi sonra işim bitti tam kalkıyodum bacaklarından suyumla birlikte kanamam geldi kanamada gelince anladım benim bebiş geliyo dedim esimi uyandirdim kendi kendime idralimi tutamadım sonra sıcak suyun altına girdim çıktım giyindim arabaya bindik ama benim suyum hala daha geliyodu gidesiye kadar hastaneye sıŕımsiklak oldu
Duyguluuu nsrnbbn 🥰😍 6 mayıs sezeryan mı olcaksınız ya hayırlısı olsun sizin içinde bende bekliyorum daha rabbim yardim etsin hepimize