• Gebelik
  • Son 18 olanlar 6 mayıs 🙏🙋‍♀️☺🥰

37+6 oldum ve adet sancısı gibi bir sancı var ve belimde ince bir sızı 🤷🏻‍♀️Nişanım gelmedi acaba bunlar doğum sancısı mı kızlarrrr

Bizimde 38+3 doktor zorunlu sezeryan dedi kafa büyük ve iri bir bebek olduğu için birde enfeksiyon varmış hala, 12 Mayıs’a kadar bekleyeceğiz dedi 🥺

Boz5954 kaç haftalıksınız Rabbim yardımcınız olsun, sağ Salim kavuşun inşallah.. size de mi sezeryan dedi

37+1 çiş sorunum war 😒😊😊😊🐣

Boz5954 Suyun geldiğini nasıl anladın. Birden biremi aktı bacağından aşağı. Bu arada ismin ne🙂 Aynı haftadayız oğluşun olacak senin😍

Merve_kucuk evet normal oldu şükür sabah 10 da dogumumz oldu 7 de suni sancı verdiler öyle dogum gerçekleşti

Ylz34 Kendi sancıların az mı geliyordu. Suni taktılar. Bide oğlun kaç kilo doğdu 😍 Dikiş atıldı mı sana

MineKasp 🤩🤩😍🥰 yakiniz aramızda 2 gün var gün olarak 6 mayıs bekliyorum bende ☺

nsrnbbn 🥰😍 6 mayıs sezeryan mı olcaksınız ya hayırlısı olsun sizin içinde bende bekliyorum daha rabbim yardim etsin hepimize

Merve_kucuk açılmam vardı ama sancım çok düzensizdi doktorda suniyi önerdi kabul ettik bizde iyiki etmişiz kordon dolanmıştı boynuna 3.400 dogdu dikişim 2 tane ama oda benim hatam doktor ıkınmayınbırak diyince bırakamadım ondan oldu