Merve_kucuk Hatice_01 Ya ne güzel çok mutlu oldum😍😍 Normalde erkekler geç gelir derler bide😄 rabbim analı babalı büyütsün inşallah 😍🤗 Kaç kilo doğdu minik erkek😍😍 sen nasılsın iyi misin💜 dikisin varmi
Hatice_01 Merve_kucuk allah razı olsun canım darısı sizlere. Normal başlayıp sezeryanla bitti maleseff. Çatım darmis için çok yırtılır dediler bende sezaryan oldum geri
Ruhsuz Kızlar kızlar dün gece aşırı sertleşme var diye acile geldim 4 cm açıklık var dediler doğum haneye yatırdılar sabahtan beri eziyet şkence şimdi de 2 cm açıklık diyorlar çıldırcam imza atıp yatıcam
Merve_kucuk Ruhsuz O nasıl iş ya. Artık acikligidami doğru düzgün yapmıyor bunlar. Başka hastaneye git istersen♥️
Hatice_01 Merve_kucuk aynen canim. Yavaş yavaş geliyor gün geçtikçe artıyor canım . Emdikçe dahada artar diyorlar . Bakalım nele bekliyor beni bilmiyorum 😊
Bernayksl Merve_kucuk benim sancım 1 saattir hafif başlıyor siddetlenyr hafiflyr geri ama hastaneye gitmek istemyrm hemen bıçak saplanir gibi belim kasıklarım daha doğrusu gerçek sancı mi bilemyrm ilk defa yaşadım böyle bişey
Merve_kucuk Bernayksl Canım istersen git görün bi. Belki başlamıştır doğumun. Kendinide bebeginide riske atma🙏🏻♥️
Hatice_01 Bernayksl benimkisi gece uyurken birden belime vurdu. Belim.dedigim piponun üst kısmına. Ve sanki afedersin gaz varmışcasına tuvaletten çıkamadım bir anda gelip vurup gidiyordu. Ben dayanamadım. Asla adet sancısı gibi falan değil. Ama kişiye göre değişebilir.
Bernayksl Hatice_01 bıçak kesigi gibi bı ağrı canım aynen gaz varmış gibi alt tarafım kesiliyor gibi sanki 1 saattir böyle bı giriyor bı anda
Ozgeesin Evlatkokusu ben dogurdum kuzum bugun kontrole diye geldim 37+5 Di ultrason da ve kilosu da ilerdeydi nst baglandım agrılarım cok çıktı nasıl dayandın sen bu agrılar ile dedi doktorum yatırdı 🤭🥰 6 bucuk da sezaryen e alındım ve suan bebegim yanı başımda 🥰🥰🥰
Merve_kucuk Bernayksl Allah yardımcın olsun canım 🙏🏻 İnşallah benimde başlarda prensesime kavuşurum 😍 Icimde bi his var sanki doğuracakmışsım gibi. Ama doğuma dairde hiç-bir belirtim yok😏😏