Mhulya011 Merve_kucuk nası buldun ayy 😊 baya da var nası aklına geldii😊🐣 doğunca oraya mı geçiş yapılıyor şimdi o program da burası gibi mi? Orda da doğum sonrasını mı konuşuluyo
Merve_kucuk Mhulya011 Not aldım her birinizin kullanıcı adını😄😍 Evet duymadinizmi 😊 Ben şimdiden indirdim hesabimi kurdum bile😄
Merve_kucuk Sinemdmrcoglu Hmm anladım 😊 Hayırlısı buymuş demekki😊 Bende en son 22 nisan da gitmiştim çatı muayanesi falan yapmadı nstde sancimda çıkmadı bakalim beni hangi dogum bekliyor
Merve_kucuk Mhulya011 Aynen bakın indirin😄😊 ordada forum var. Doğum yaptıktan sonra happy momu yine silmem ama dursun. Belki bazı kızların bizlere ihtiyacı olur yardımcı oluruz😍
Merve_kucuk Adimadim 😄😄😄 güldürdün beni valla😊 belkide hayırlısı buymuş 😍 ha normal olmuş ha sezeryan ne fark eder. Yeterki sağ salim kavuşun 😍🙏🏻
Adimadim Merve_kucuk kiz ben elimle bastiriyorum bazen oda icerden ittiriyor beni daha yukari cikiyor simdiden basladik inatlaşma:)
HsnyErbyCtn Duyguluuu beni 38e girince alacak doğuma 40 i beklemicez, benimde 11i gibi olcak inşallah 🤲🏻
Evlatkokusu Ozgeesin bende 36 haftalığım 18 mayısa verdi sezerayan gününü benim ki de öndeydi 2 hafta 🙄bana neden ileri tarih verdi acaba 😅
Ozgeesin Evlatkokusu ben dogurdum kuzum bugun kontrole diye geldim 37+5 Di ultrason da ve kilosu da ilerdeydi nst baglandım agrılarım cok çıktı nasıl dayandın sen bu agrılar ile dedi doktorum yatırdı 🤭🥰 6 bucuk da sezaryen e alındım ve suan bebegim yanı başımda 🥰🥰🥰
Duyguluuu Kızlar aynı olanlar 38 +3 son 11 gün kaldı birbirimizi kaybetmeyelim haberleşiriz ☺☺ neguzel burda bol yorumlar yazdık
Merve_kucuk Hatice_01 Ya ne güzel çok mutlu oldum😍😍 Normalde erkekler geç gelir derler bide😄 rabbim analı babalı büyütsün inşallah 😍🤗 Kaç kilo doğdu minik erkek😍😍 sen nasılsın iyi misin💜 dikisin varmi