Duyguluuu Merve_kucuk saka maka bazıları pek nadir gününde gelen kızlar oluyor belki bizimki de öyle olur ☺
Zeyno_ Merve_kucuk yok dogurmadim daha canım son 10 gün gornyr .gece sadece hafif kasklrmda ağrı olyo o kadar bide çok sertlesyo karnım ya sizdede olyo mi
Merve_kucuk Zeyno_ Yok benimki sertleşmiyor. Bide sanki karnım küçüldü yumuşadı gibi geliyor bana bilemedim 😏
Zeyno_ Merve_kucuk hmm anldm yok ya benimki öyle değil. Salı tekrar gdcem doktora geçen hafta gttm çatı muanesi yapmadı .salı gttgmde 39 haftalık olmis olcm o zaman yapar mı ki acaba
Ylz34 Merve_kucuk 38+3 bizde sabırla bekliyoruz bebek çok sertleşiyor kasılıyor çok baskı yapıyor ama onun dışında bir şey yok RABBİM herkese en kolayından dogumlar nasip etsin
Ylz34 Bernayksl bence suyunuzu beklemeyin agrılarınz sklaşımca doktorunuza gidin su bazen dogum anında geliyor ben iki dogum yaptım ikisindede su gelmedi dogumla beraber geldi
Peray Merve_kucuk bende bekliyorum 38+4 yalancı sancı bile gelmiyo artık nisan ayından ümidimi kestim 😐
Merve_kucuk Peray Ben ümidimi kesmek istemiyorum 😄😄 Keşke hemen doğsalar valla😍 Ceylan35 Bencede çok rahatlar hiçbir belirti yok çünkü 😄
Yagmureyupoglu Merhaba. 38+1. Beklemedeyiz bakalm ara sira agrilarim oluyo. Bide alttan cok baskı yapıyo tuvaletten cıkamaz oldum. Bir an once dogurmayi bekliyorum