kbraylmz Zeh1 normal ama şuan virüsten dolayı doktor sezeryanla alalım derse bilmiyorum 30 nisanda gidicem 1 aydır gitmiyorum gelme dedi ortalık karışık diye
Merve_kucuk Hani kimse doğurmadı mı kızlar 😄😄😍😍Ben hala bekliyorum 38+3 💜😄 @Mhulya011 @Ceylan35 @ayseozbnz1 @Peray @eminaca @Ruhsuz @Merve3333 @Zeyno_ @Bernayksl @Nilkus @Adimadim @AsliiKa @Boz5954 @Fikriyeali @Duyguluuu @Kk39 @Ylz34 @Sinemdmrcoglu @Hatice_01
Bernayksl Merve_kucuk valla bana nişanın gelmiş diyorlar hafif hafifte sancı var hastaneye gitmek istemyrm deneme tahtası olursun diyorlar suyu bekliyorum 🙂 açılma olsun diye de sıcak suya otur diyorlar bı kadın doğum doktoru söyledi açılmayı kolaylastryrmus
Duyguluuu Merve_kucuk bende bekliyorum tatlım aynen 38 +3 olduk 39 olcaz bizimkilerin keyfi iyi heralde çıkmak istemiyor gününü bekliyor ☺☺ bakiyom çoğunluk kızlar hel 37 38 39 geliyor ☺
Zeyno_ Merve_kucuk yok dogurmadim daha canım son 10 gün gornyr .gece sadece hafif kasklrmda ağrı olyo o kadar bide çok sertlesyo karnım ya sizdede olyo mi
Merve_kucuk Bernayksl Bencede gitme😊 Ama suyun gelirse hemen git riske atma 💜 Aynen sıcak su açılmayı kolaylaştırıyor diyorlar☺
Ylz34 Bernayksl bence suyunuzu beklemeyin agrılarınz sklaşımca doktorunuza gidin su bazen dogum anında geliyor ben iki dogum yaptım ikisindede su gelmedi dogumla beraber geldi
Merve_kucuk Duyguluuu Inşallah tekli rakamlara düşmeden gelir bu kızlar 😄😄 son 11 kaldı diye gösteriyor 😊
Bernayksl Merve_kucuk normalde kızların gelmesi gerekiyor benden 1 ay sonra olan arkadaş vardı kızdı cinsiyeti suyu geldi bı anda dogurdu
Duyguluuu Merve_kucuk evet son 11 ☺ ay merak ediyom bendede hiç belirti yok kasik ağrısı ve sancı az oluyor tek karnimda
Merve_kucuk Duyguluuu Aynen abla. Bide fark ettimde günüm yaklastikca adet ağrısı gibi olan agrimda azaldi😄😄 Yada psikolojik olarak öyle düşünmeye başladım bilmiyorum😄😄
Duyguluuu Merve_kucuk ☺☺☺☺ buda iyi bisey sanki bilmem benim tam tersi bi anda oluyor akşam kasik karın ağrısı
Munireyazici Son 18 🙏🙏 tabi beklerse ☺ kasılmalarım çok sıklaştı . Hergün bugün kesin dogurcam diyorum birden sancılar gidiyor 🤣🤣 sağlıkla gelsinnn evlatlarımız inşallah 🙏🙏
Duyguluuu Merve_kucuk saka maka bazıları pek nadir gününde gelen kızlar oluyor belki bizimki de öyle olur ☺