hulya4627 __meczup__ valla 11 yaşımdan beri tutuyorum kusmalarım devam etmese yine tutardım ama deneyecem yinede insan alışık olunca tutmaya tutmamak tuhaf oluyıor
__meczup__ hulya4627 yaa kusuyor musun halaa allah yardımcın olsun canım . Bende deneyecegim inşallah ama suyunun azalmasindan korkuyorum
Burcuhsn Wonderanne amin inşallah canım sağlıkla kucağına al 😍 Pitircikk maşallah canım hiç kalmamış hemen geçer günlerin sağlıkla kucağına al 😍
hulya4627 __meczup__ saol cnm iftardan sonra sahura kadar bol bol içersin artık bence doktorunda uygun görürse tutabilirsin tabi
Burcuhsn Busegulce amin inşallah canım 🙏 Tugba553 benim ilk dört ay baya sıkıntılı olduğundan geçmez diyordum çok şükür geçti şimdi de tek sayıya düşse diye bekliyorum canım 😍
Tugba553 Burcuhsn benimde aynı ilk dört ayı hatırlamak istemiyorum 🥺4 den sonra herşey çok güzeldi ama şimdide ağırlaştıkça sıkıntılar başladı 😅
Topraksmom Burcuhsn 99dan sonrası nasıl geçti hiç anlamadim son 36 sezaryan olursa son 20 😀 gunler geçmiyor şu aralar evden de cikamadigimiz için bütün gunler birbirinin aynısı 🥺
Burcuhsn Topraksmom canım bakalım bende merak ettim şimdi 99 dan sonrası nasıl olacak sağlıkla kucağına al minnoşunu çok kalmamış senin 😍
Burcuhsn Tugba553 sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım benim de minnoşun başı aşağıda onun sıkıntısını yaşıyorum sağlıkla kavuşuruz minnoşlara inşallah 😍