Burcuhsn Geriye kaldı 99 gün sağlıkla minnoşları kucağımıza alalım inşallah sizin kaç gününüz kaldı anneler 🌸
Sedaslan Burcuhsn son 104🤦♀️ bende 99 olaydım bii çiftlere dusseydimmm. Cidden son aylar geçmiyor yeminle. Ilk haftalar nasıl hızlı geçiyordu
Teacherella Benimde 99 ikili rakamlara düştük diye yazanlara ay ne kadar az kalmış derdim şimdi bizde ikili rakamlara düştük güzel bir doğum hikayesi yazmak da nasip olur inş
Bugleminannesi Burcuhsn her turlusunden korkuyorum ilk olduğu için napicam nasıl olucak düşünmekten başım ağrıyor bazen.
Yeliz06 113 kaldı uygulamaya göre ama doktorum 37 de alırız dedi. Riskli gebeyim. O haftaları görmek nasip olur inşallah 🤲
Burcuhsn Yeliz06 hakkında hayırlısı canım sağ salim kucağına al minoşuna kavuş sağlıkla 32 haftadan sonrası önemli değil 🌸
Meliketrkmn Yeliz06 bende riskli gebeyim ha bugün ha yarın derken 55 gün kaldı inşallah görürsün. Berde riskli gebe görsem yazasım geliyor 🥰
Burcuhsn Sedaslan canım bende tam tersi oldu ilk dört ay hiç geçmedi çok yıprandım son iki ay daha hızlı ve daha rahat geçti sağlıklı olsunlar da günler bir şekilde geçiyor 🌸
Yeliz06 Burcuhsn inşallah cnm. Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun. Sağ salim bebişlerimize kavuşalım 🤲