a_gzde Bsrlmnemr canım çok mantıklı değil böyle şeyler ama insan yine de önlem almak istiyor😄 ben çileği tepesindeki yeşil köşkü eşime aldırıyorum sonra kaşıkla yiyorum 😄 yani dokunmuyorum hiç 😄 böyle bir çözüm buldum kendimce 😄
Halimehacin Minnaksever of ya küçük kardeşiminde bacağında benekler var ağlayınca morarirdi çok doktora götürmüşler bebekken onun için çilek yerken annem kaşıdim diyor ya Anlamıyorum ki nasıl akıllarında kalır kim bilir neler yiyoruz nereleeimize sürüyoruz 😂😂
Halimehacin MelikeEmre_ ya nasıl aklında kaldı o an ☺️ bişeyler yerken sürekli aklımda Allahım daha 5 ay var napıcam 😂
MelikeEmre_ Halimehacin valahi 2.hamileligim şuan çilek felan yiyorum bol bol benim dogumumada cok var eylül ekim gibi takmayalım bence birsey olmaz umarım.😇
Ecebati Halimehacin hiçbirine inanmıyorum, cigerde yedim, çilekte yedim, dokundumda hiiiiiç bişey olcağını düşünmüyorum. Şöyle düşünmek lazım bu inanış sadece Türkiye de varsa sadece burdaki bebeklerdemi oluyor yani leke avrupadaki bebeklerde olmadığına göre boş inanış
Halimehacin Ecebati inşallah öyledir ☺️ belki bebekte olan lekelerden anneler böyle Bİşey çıkarıyorlar yoksa mümkün değil o anın akilda kalmasi🤦♀️
Buluttt123 Valla zeytin de çilekte cok yedim insallah öyle bisi yoktur 🤣 sabahları zeytin vazgeçilmezim
Buluttt123 Valla zeytin de çilekte cok yedim insallah öyle bisi yoktur 🤣 sabahları zeytin vazgeçilmezim
Meralll Zeytini duymamıştım ona hiç dikkat etmedim ama diğerlerine dikkat ettim, çilek yediğim zaman hemen elimi yıkadım, Gül koklamadım, ciğer yemedim.. zeytin yediğimde nereye dokundum 8 aydır bilmiyorum artık😂
_defnee Halimehacin Benin’de korkutmuşlardı çok çilek yedim çilekli ellerimi sürdüm heryerimi yüzüme vs. Doğdu bişey yok.
Nur5516 Halimehacin bizimde arabamızın kızının alnında gül var güle ellemis veya sürmüş tam bilmiyorum kızında leke olarak var