Halimehacin Hamilelikte çilek, zeytin, ciğer gibi şeyler yerken elini vücudunda Bi yere sürdüğünde bebekte iz bırakıyormuş kızlar doğru mu sizce? Başına gelen yada duyan var mı? bişey yerken takıntı oldu dikkat etmeye çalışıyorum 😂
Zeyneb51 Halimehacin canım ben çok dikkat ederdim eşimin yigenimi yenge sana gül yoldum al kokla nolur dedi kokladım o ara ensem kaşındı kasıdım ve kızımın ensesinde gül var kırmızı hiç gitmiyo biraz pudra pembesi oluyo agladimi sinirlendim aynı o Gül’ün rengi oluyo🤣🤣
Deslem Halimehacin hepsini yedim elimi kim bilir nerelerime sürdüm değildir heralde ya .aannem bana hamileyken ciğer yedikten sonra ayağını kaşımış denemek için benim ayağımda o leke var 😃 tesadüftür belki
Tontinimontin Halimehacin yaa az önce çilek yedim inşallah öyle bi şey yoktur 🙄 kim bilir nerelere dokundum, zeytini duymuştum ama
Minnaksever Ciğer zaten yememek gerekiyor çok fazla a vitamini içerdiği için ete de dokunmamak gerekiyo toxoplazma riskinden dolayı zeytinle çilek de leke yapsa sanırım cogumuzda olurdu 😁ama arkadaşın annesi de benim gibi diyip narı bacağına sürmüş bildiğin benek benek nar lekesi bar bacağında bilemedim 😁
ilkbahar Minnaksever benim pek inanasım gelmedi bu tür şeylere ama çocuk hastanede karışmasın diye deneyeyim o izden tanırım karışsa😃😂😂
26_26_26ggg Minnaksever ala ala ete demi dokunmıcaz tavuk,dana vs 😀 canımız etli yemek istiyorsa napcaz😀
Halimehacin Minnaksever of ya küçük kardeşiminde bacağında benekler var ağlayınca morarirdi çok doktora götürmüşler bebekken onun için çilek yerken annem kaşıdim diyor ya Anlamıyorum ki nasıl akıllarında kalır kim bilir neler yiyoruz nereleeimize sürüyoruz 😂😂
Zeyneb51 Minnaksever vallahi bende sürdükten sonra aklıma geldi doğdu baktık gül şeklinde aynı o Gül’ün rengini alıyo agladimi sinirlendimi🤣🤣 Allah’tan saç kapatıyor benim kardesimde ciğer yemis oğlunun boynunda beyaz leke oluşmuş belli deil çok şükür kırmızı olmamış kırmızı olsa baya var onunda
Minnaksever ilkbahar dogurunca direk veriyolar sana artık karışmaz ama dene bi bakalım görünmeyen bi yerde 😂
SibelCengiz Ciger gul cilek duydugum var,cigeri deneyenler olmus izlerini bile gordum … bende cok yerim cilek,insallah farketmeden ellememisimdir bi tarafimi …
Zlhb Halimehacin ciğeri özellikle deneyenlerın çocuğunda var evet ama çokta şey yapmamak lazım herşeyden olabılır valla batıl ınanç evet bılıyoruz ama ınsanın ıcıne şüphe kaçıyor saç kesmeyın çocuğun ömrü kısalır mevzusuda var mesela ee o zaman tırnakta kesmeyelım🤷🏻♀️
Emk5341 Halimehacin o zaman benim kızım rengarenk mi doğacak 😂😂 ciğer de yedim çilek de zeytin de. Nerelerime sürülmüştür Allah bilir. 😁
MelikeEmre_ Halimehacin bende normalde hic ciger yemeyen biriyim ilk oglumda kayınvalidem ciger kavurmuştu hoşuma gitmişti yemiştim elimi popomamı sürdüm bilmiyorum ama oğlumun poposunda leke var annemde soylerdi yediginde biryerine degme diye ama bilmiyorum tam doğrumu 😅😆
Sebi9590 MelikeEmre_ yediyimiz sırada yani yerkenmi dpkunmamaliyiz sadece ben bi de kesdim pisirdim ciyeri😳
Halimehacin MelikeEmre_ ya nasıl aklında kaldı o an ☺️ bişeyler yerken sürekli aklımda Allahım daha 5 ay var napıcam 😂
Sebi9590 Halimehacin demeyin yaa gercektenmi😲 ay ben ciyer de yedim cilek de yurek de , hatta ciyeri ellerimle doğradim da pisirdim 😱