Aranızda folbiol kullanan var mı ? Dün eşim eczaneden aldı ama nasl kullanıcağımı unutmuş aç mı tok mu folik asit ve günde 1 tane mi ? Kullanan varsa yardımcı olabilir mi bana acaba
Folik asit kullanan varsa yardımcı olabilir mi
Ben kahvaltıdan sonra bir tane alıyorum canim
zeynep_mehdi gün de 1 tane tok karina canim
zeynep_mehdi ben daha önce folbiol kullanmıştım şimdi başka folik asite geçtim.
zeynep_mehdi doktorlar folbiolun graminin cok yuksek oldugunu soyluyolar pregnom alabilirsin hm icinde baska vitaminlerde var bna doktorumun onerdigi bn tok oglen iciyodum
Banada doktorum bu ilacı verdi. Günde bir tane tok karna içiyordum.
zeynep_mehdi gramı yüksek canım doktorum 2 günde bir iç dedi sabah kahvaltıdan sonra içiyordum bıraktım artık kullanmayı
- Düzenlendi
zeynep_mehdi canım bende kullanıyorum tok karınına gece yatmadan önce alıyorum doktorum öyle önerdi
Bende folbiol kullandım kahvaltıdan sonra kullanıyordum
Fazlası idrar ile atılıyormuş zaten ☺️☺️☺️
zeynep_mehdi canım ben doktora gidene kadar onu kullandım doktora gittim bıraktırttı dediki mg olarak çok yüksek bebekte otizm olabiliyormuş
zeynep_mehdi 16. Haftama kadar kullandım folbiol tok karna bir tane
zeynep_mehdi hayir cnm bnm bnde kullaniyorum ac karnina gunde bitane sabahlari aliyorum uyaninca
zeynep_mehdi merhaba bende folik asit içeren vitaminler kullanıyordum doktorum birakmami istedi bu korona virüs nedeniyle sizde sorun isterseniz doktorunuza
zeynep_mehdi kahvaltıdan sonra günde 1 tane. Ben ilk gebeliğimde kullanmadım bebeğim de birsürü hastalık çıktı. Doktorum en iyisi folbiol dür dedi. Bu gebeliğimde 3 ay önceden başlattı. çok şükür oğluşumun tarama testleride temiz çıktı 🙏 siz aksatmadan kullanın insanlar bilip bilmeden yazıyor.
Bu ucuncu gebeligim hepsinde folbiol kullandim 12 haftama kadar
- Düzenlendi
zeynep_mehdi doktor bana folbiolu hamile kalana kadar günde yarım hamilelikten sonra tama çıkarmıştı ama şu an başka folik asit kullanıyorum.
Kzbn bna neden ac karnina yazilmis burada okudum hepsi tok karnina kafam karisti eczane hatasimi acaba🤔🤔
zeynep_mehdi günde 1 tane tok karnına içiliyor , ben her akşam içiyorum
Emossehmus reçetesinde de yazıyor yemekten hemen önce veya yemekten sonra die. Siz sorun doktorunuza hangi zaman daha iyi olur die Ona göre atın. Ben hep tok attım doktorun önerisiyle