Şöyle postlar da cidden sinirleniyorum valla kimse benden çok sigarayı sevmesindi resmen ayrı bir bağımlılığım vardı deli gibi içen biriyim yıllardır. Ama hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bıraktım,bana muhtaç bir can var karnımda. Sizler daha anne karnında evladınızı düşünmüyorsunuz keyif için kusura bakmayın yalandan da bozulmayın ama durum bu. Benim hala canım deli gibi sigara istiyor ama ağzıma sürmedim emzirdikten sonra tekrar başlarım bile ama ben evladımın günahına giremem. Siz o sigarayı içerken de yıllarca çocuk sahibi olmak isteyip de olamayanları,kucağına alamayan anneleri de bir düşünün sonra diyinki Allahım bana evlat nasip etmiş ben böyle birşey nasıl yaparım küçücük yavruma diye. Şuan da sizin yüzünüzden ciğerleri mahfoluyor. Birilerinin sert konuşması lazım ki bu sigara içen annelerin aklı başına gelsin. Bırakacaksın kardeşim,öyle ya da böyle o sigarayı bırakacaksın. Yoksa yapmasaydın sigaranla bir kısa ömür mutlu mesut yaşardın. Yalandan da kızmayın kızanlar da haklı olduğumu bilenlerdir,lütfen aklınızı başınıza toplayın ve bırakın. Zaten bu zamana kadar içtiğim zarar vermiştir bırakmıyım demeyin bir gün bir gündür. Elinizi vicdanınıza koyun ve evladınıza bunu yapmayın güzel anneler.