misbebek Cemredeniz1907 benim de salı randevum var bakalım ayy bu doktor böyle geç yaziyo sinirlerimi bozuyo halen görmedi mesajı Allahtan hareketi var da rahatlıyorum nişan için gidilmez dimi hastaneye
Cemredeniz1907 misbebek yok yavrum birsey yapmıyorlar nişan için. Ama cok sancın varsa git tabi. Kimisi suyu gelmeden doğuma gidiyormuş burda öyle cok okudum🤷🏼♀️
Akdenizbebisi Normalde Mayıs annesiydim ama nisan annesi olucam 36. Haftama girdim bugün haftaya pazartesi yada salı doğumum 🤷🏻♀️
ranacicekk Koyu sarı renkli kahverengiye dönük yani oda nişan sayılıyomu acaba cuma gecesi gelmişti bide dün geldi merdiven inip çıkıyorum belki o etki etmiştir dedim ama bilemiyorum bilgisi olan var mı 40 +3 üm bu arada
Zuleyhaaslan Humi benim günüm 12 Nisa’nda doldu ama halen elen giden yok 41 hafta bitiyor bekliyoruz kendi gelsin diye oğlanı 😅
misbebek Anasinifci bana da öyle dedi bugün geldi benim de bakalım hayırlısı çok çok hafif adet sancısı gibi var ama coook hafif senin bi haftadır nasıl durumun
Anasinifci misbebek sadece adet sancım var doğum sancısı belden geliyor ve düzenli aralıklarla oluyor henüz olmadı bende 😔 kasıklarım tek ağrıyor
Elif616161 🙄🙄🙄🙄offff bende hep 37 38 de doğururum diyordum hatta 36 haftayken %80 lerde sancim.cikiyodu ama açılma yok 39 +3 olduk bisey yok
tekiz musmutluanne_ benimde bugün 2 seferdir ciddi ve biraz daha uzun süreli adet sancısı gibi oldu.. o kadar daha birşey olmadı..
musmutluanne_ tekiz ayy bende psikolojik olarak acaba sancım mı var diye düşünmekten kafayı yiyecem 🤭😂
Fulyasare Sena_derin bende aynı haftada dogum yaptım 38+3 14 nısanda. Spinal sezaryenle. Ama bebegım cigerlerı suyu bosaltmamıs dıye hızlı hızlı nefes alıp verıyordu bu yuzden 1 saatcık yanımda durdu emzırdım sonra alop goturduler kuveze😔😔 bugun 5.gunum ınsallah bu hafta cıkacak dıyolar bakalm🙏
Sena_derin Fulyasare inşallah canım hemen çıkar 🙏🏼 Çabuk toparlıyolar merak etme , ben ilk kızımda yaşadım aynı şeyi