Humi Tugceeenrr bu arada eger hala devam ediyorsa rahmin acilmaya devam ediyordur demisti doktorum 😊 hafi hayirlis ins
Sukeynahafsa Humi kahwerenqi akıntı qelmeye dewam ederse mi rahim açılmaya dewam ediyordur demişti doktorunuz
Humi Yakumer29 acilma olmaya baslayinca giriyormus kanala sikinti yapmayin siz :) benimkide kanalda degil anlik durum oluyormus zaten bebek ne zaman ne yapacagini biliyormus demislerdi
Meleyke97 Humi ay ben😑ben kaldim🤦🏻♀️ 38+1 neden kizim gelmek istemiyor ya🤦🏻♀️ kiz cocugu erken oluyo hemde ikinci cocuk diyorlar ama nerdeeeeeeeeeee 😭
SameTugcEymen Sena_derin belim sizlamiyor ama ağırlık baglamislar sanki sagimdan soluma bile donemiyorum
Humi Sukeynahafsa hayir pembemsi kanama. Kanamadan bu haftalarda korkma sanin bebekten gelmez rahimden gelir demisti beni bilgilendir sadece dedi
_elsm_ 1330masal benim de beyaz akıntım var nişan olabilir dedi çevremdekiler sanki regl olacakmış gibi hissediyorum ama tık yok daha 😑
1330masal _elsm_ aynen bende de çok fena kasıklarıma ağrı sancı yavaştan giriyor belimde çok fena ağrı var birde bu şekılde devam ederse hastane gidcm.bu sokağa çıkma yasağından dolayı sıkıntı olmaz umarım🤲😔
_elsm_ 1330masal acil sağlık durumlarında birşey demiyorlar galiba yinede polisi arayıp sorun isterseniz
Humi 1330masal polisi arayip soyleyin e devlette yaziyorlarmis izinli oldugunuzu herhangi bir durum olmuyormus demislerdi banada
misbebek Cemredeniz1907 yarim saat önce wc için kalktıgımda nişanım gelmişti sen ne durumdasın dünden buu yana benimki kanlı olarak geldi ama başka hiç bisi yok su yada sancı doktora yazdım bakalım ne dicek
Cemredeniz1907 misbebek benimde suyum hala yok canım ama sancılarım var düne göre arttı hissediyorum. Bugünü böyle atlarırsam yarın muayenem var. Atlatamazsam gidicem artık🙄
misbebek Cemredeniz1907 benim de salı randevum var bakalım ayy bu doktor böyle geç yaziyo sinirlerimi bozuyo halen görmedi mesajı Allahtan hareketi var da rahatlıyorum nişan için gidilmez dimi hastaneye
okyanusbibi Ben de 39+1 ile bekliyorum benim de kizim olacak ama hicbir isaret yok acaba eve tikilip kalmaktan mi oldu boyle ya da psikolojik olarak biz mi geciktiriyoruz diye merak ediyorum 😑