Hazalssss Nesliyy bende almadım doğum sonrası ihtiyaca göre alıcam. Belki gerek kalmaz diye almadım. Bide ateşölçerler şu an çok pahalı onuda almadım.
Nesliyy Hazalssss demi bende oyle düşündüm gecici olarak manuel ates olcer almistim eve o olmaz mi acaba
gmzmg Nesliyy 26+2 karnabahar. ama hamileliğin başından beri her gün muz ve 1 şişe maden suyu içiyorum. Belki de bu yüzden şimdiye kadar ağrım olmadı. Umarım ilerleyen haftalarda da olmaz
Aselyagmur Nesliyy saol canım alah razı olsun mide bulantım yoktu yeni yeni basliyo bu sizdede oluyo mu
Nesliyy Aselyagmur inanir misin benim ilk baslarda o bulanti yuzunden 5 ay hastaneden cikmadigimi biliyorum. Simdi 32 haftaligiz hala ara ara devam ediyor. Gecmeyende gecmiyor onu anladim. 🙁🙁🙁
Duygu_ikra51 Nesliyy 32+6 yım bende canım aynı durum bende de var ama ara ara oluyor sürekli tekrarlamıyor yalancı sancı DİE düşünüyorum
Nesliyy Duygu_ikra51 evet zaten doktor dedi gercek sanci olsa devam eder devam ettigini hissettigin an gel dedi.
Nesliyy Betulkisa yaaaaa bizde görürürüz insallah bu gunleri😊😊😊🤗 saglicakla al kucagina. Dogum pozisyonuna girmiş mi annesi
Betulkisa Nesliyy evet doğum pozisyonunda sabirsizlikla bekliyoruz bakalım prensesimizi hepimiz sağlıkla alalım kucagimiza😇
Nesliyy Nslhnakn yoruldun mu acaba bende oyle oldugunda doktor sekerli birseyler ye dinlen soluna yat takip et demisti kisa surede az da olsa hareketlendi. Bi dene istersen canim.
Nslhnakn Nesliyy gece herşeyi denedim azda olsa ufak tepkiler aldım çok şükür içim bir nebze rahatladı canım😌🌸 sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim 🤲🏻🌸