Nesliyy Merve_kucuk ahhh o gunleri gorurmuyuz acaba huzursuz bacak sendromu basladi gecmiyo gecelerrr😄
Merve_kucuk Nesliyy İnşallah görürsünüz ☺🙏🏻 Sağlığı yerinde olsun ha 35 haftalıkken doğmuş ha 40 haftalıkken ☺
Aselyagmur Nesliyy hemde nasıl ya 3 aya kadar kanama vardi düşük tehlikesi vardı şimdide erken doğum riskim var 24 haftadır sadece uzanmış geciyo zaman gecmiyo resmen bı an önce 9 ay olsa dogsa diyorum valah yemek yiyemiyorum yatamiyorum
Nesliyy Aselyagmur ay rabbim yar ve yardimcin olsun insallah cok zor canim umarim bundan sonrasi rahat gecer🙁
Gamze_nur Nesliyy merhaba bugun 6. Haftam ve inanılmaz şiddetli ağrılarım var korkuyorum sizin kaçıncı haftanız
Nesliyy Gamze_nur 32 haftayız canım ama endişe etme o haftalarda benimde şiddetli kasik agrilarim vardi. Yinede doktoruna danis magnezyum verdi mi?
Hazalssss Benimde Şafak 56 tam 32. Haftadayım Bugün. Bebek için hastane çantam hazır kendi çantam henüz hazır değil.
Hazalssss Nesliyy bende almadım doğum sonrası ihtiyaca göre alıcam. Belki gerek kalmaz diye almadım. Bide ateşölçerler şu an çok pahalı onuda almadım.
Aselyagmur Nesliyy saol canım alah razı olsun mide bulantım yoktu yeni yeni basliyo bu sizdede oluyo mu
Nslhnakn Nesliyy 29+0 77 gün 😌 Lahana olduk bizde🥰🌸 Ama bugün nedense hareketlerini çok az hissediyorum😕
Nesliyy Nslhnakn yoruldun mu acaba bende oyle oldugunda doktor sekerli birseyler ye dinlen soluna yat takip et demisti kisa surede az da olsa hareketlendi. Bi dene istersen canim.
Nesliyy Betulkisa yaaaaa bizde görürürüz insallah bu gunleri😊😊😊🤗 saglicakla al kucagina. Dogum pozisyonuna girmiş mi annesi