caglanurcagla Menekse04 bende 7+5 im senin hcg çok yüksek ikiz gebelik olabilir mi keseyi 5 haftalıkken görmüştük inşallah sende görürsün canım
caglanurcagla Menekse04 hani yanlış Bilgi vermek istemem ama ben öyle duymuştum tabi iki tanede kese görükmesi lazım Allah gönlüne göre versin inşallah görürsün hayırlısıyla
Menekse04 hhb53 keşke bir tane olsada kese görülse pazartesi bol su içip gideceğim umarım görünür miniğim 😞
Denizkaplan Menekse04 dıs gebelık yasadım kese asla gozukmedı ama degerlerım senınkı kadar yuksek degıldı ama dıs gebelıkte en buyuk belırtı bel ve sırt boyun tututlması hamıle oldugumu daha bılmıyordun oturdugun yerde hıc bharaket yapmadan çıglık atarak boynum tutuldu ıns senınkısı dıs gebelık degıldır
Denizkaplan Nzaman kan tahlılı yaptırdın bu arada 48 saat sonra aynı yerde tekrar kan ver dıs gebelıksede korkma ben tekrar hamıleyım 28haftalık kemoterapi ıgnesıyle dusuk yaptım sende belkı kurtaj olmadan ıgne tedavısı gorursun
Menekse04 Denizkaplan testte 3 hafta once pozitif cıktı doktor a gitmek ıstemedim hemen keske gitseydim. En azından degerlerim duzenlimi artıyor onu bilirdim. Bu gun ilk kez ultrason ve kan tahlili yapıldı. Pazartesi yine gideceğim.
Menekse04 Tesekkur ederim kızlar Rabbimden hayırlısını diliyorum vardır onun bir bildiği Allah hepinizeen razı olsun