Mmmerve123 sareninannesi_ normal canım benim 4+5 de 4162 çıkmıştı doktorum sadcee güzel demişti yani seninkide normal yüksek değil bence yüksek diyenler , ikiz olur diyenler çok oldu bana ama normal tek gebelik
Cansucasalin Normal canım ama senın değerin baya yüksekmiş maşallah :) ben bugün gittim 4+3 üz bende de kese göründü ama benım kesem çok çok küçüktü 1mm falan :)
sareninannesi_ Cansucasalin kalp atışını duymak için 2 hafta sonra gitcez bakalım inşallah boş gebelik değildir korkuyorum 🙄 kese 7.4mm çıktı 😊
Cansucasalin sareninannesi_ İnan bende çok korkuyorum dış gebelikten ben ilk öğrendiğim zaman değerim 32,1 di sonra 3 gün sonra 167,9 çıkmıstı sence bu normal mi ?
Kmndas sareninannesi_ canım yolk falan varmıydı kesede bence değildir çünkü değerin güzel ben boş gebelik geçirirken 4+5 de 500 dü değerim düşük yaparken 3500 e kadar çıkmıştı 9. Haftada en fazla yani senin baa iyi bence sağlıklı bi gebelik kötü düşünme inşallah sağ Salim kucağına alırsın
Ayselismail Cansucasalin bnde öyle biliyorum ama arkadas düşük yaptığını söyledigı halde değerleri çok yükselmiş bı an düşündüm acaba bnde gebelik hala devamı ediyor diye 🤔
sareninannesi_ Cansucasalin Ben bir kez kan verdim 2.kez kan vermediğim için ne kadar artması normal tam bilmiyorum ama ertesi gün 2 katı olması gerekiyor galiba
Cansucasalin sareninannesi_ 13 ünde gittim 31,2 ydi 14-15 2 katı olduğu zaman 62,4 cıkıyor 16-17. Günler 2 katı olduğu zaman 124,8 cıkıyor ben 17. Günü gittim 167,9 cıktı o zaman normal oluyor
Kmndas Ayselismail ben düşük yaptım yavaş yavaş yükseliyor önce sonra kanamayla birlikte düşüyor gene yavaş yavaş kanama bitince beta değeri 0 oluyor
Ayselismail Kmndas bnm daha çok yeniydi galıba 9.36di düşükten sonra 2.9oldugunu gördüm doktora gitmedim ama düşük gerçekleşmiştir ama degılmı
Kmndas Ayselismail sizinki kimyasal gebelik olmuş onu da geçirdim oda da en fazla değerim 38 oldu adet gecikti 10 gün bi gittim 21 bi gittim 15 düştü 0 oldu eğer adet olduysan ve bittiyse şuan 0 dır değerin canım merak etme kanamayla gidiyor hepsi inşallah peşine hemen hamile kalırsın üzülme herkes geçiriyor onu artık doktor bana dedi şimdi teknoloji gelişti ondan anlıyorsunuz eskiden kadınlar anlamıyordu bile böyle düşük yaptığını dedi zaten saymıyorlar onu doktorlar vücudun kendini gebeliğe hazırlaması gibi düşün
Ayselismail Kmndas öyleyse bu ikinci kimyasal gebeligim oluyor bnde bır sıkıntımi var acaba gebelik olmuyor birde çok affedersiniz iki gündür geceleri sabaha kadar hiç kanamam olmuyor ama gün içinde kanamm devam ediyor normalmı anlamadım
Kmndas Ayselismail gece yattığınız için olmuyordur sabah ayakta olunca biriken dökülüyordur bence benimde gece çok olmaz sıkıntı yoktur kötü düşünmeyin valla ben bi kaç kimyasal geçirip hamile kalanlar gördüm burda umudunuzu kaybetmeyin kimyasalı düşük olarak görmedikleri için doktorlar bişeyiniz yok derler bence de yoktur araştırma yapmak için 3 gerçek düşük yapmanız lazım başka türlü yapmıyorlar gerçek düşükten kastım boş gebelik kalp durması gibi Allah’a şükür onları yaşamamışsınız allah yaşatmasın