Kursadbudak Hanımlar bugun ayrılıntılı ultrasona gittim bebegimin sol arterinde kan akımı bozukluğu var denildi doktorum çok önemli değil tek taraflı oldugu için dedi.Bu durumu yaşıyan var mı?Bir öneriniz varmı?
Derininannesii Kursadbudak benim iki tarafta da direnç çıkmıştı kan sulandırıcı coraspirin verdi dr. Bana yaşın genç sorun olmaz düzelir demişti. 26. Hafta tekrar usg istemişti. Çok şükür 26 da düzelmişti kan sulandırıcıyı da kesmiştik 🙏🏻
Buskprl Kursadbudak 2 hafta önce bana da aynı şeyi söyledi doktorum😏 Hemen coraspir başlayalım düzelir dedi. Pazartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek 😒 siz ne şikayetle gitmiştiniz? Ben hareketlerini az hissediyorum deyince detaylı usg de baktığında çıkmıştı
Pilatescadisi Kursadbudak bana denmişti iki taraflıydı biri geçti diğeri de 30. Haftamda kayboldu . Zaten geçmezse bebeğin haftasına göre gelişim geriliği ve zayıf doğması gibi riskleri barındırıyor
annee27 Kursadbudak bnmde aýni sol arterde centik direnc cikti. Tuzu birak ddi doktorum 3 hafta sonra birdaha bakacak duruma gore sıkı takip. Belki kilo alamayabilir az alabilir bebek yada erken dogum riski olabilir. Oyuzdrn beslenmemi duzenledim. Pekmeze yuklendm mercimek ve et hergun sut veya yogurt mutlaka iki kati beslenmeye basladim.
Kursadbudak Derininannesii kan sulandırıcı dışında önerilen birşey oldu mu gün içerisinde yapılması yapılmaması gereken bir şey?
Meryematmaca Derininannesii merhabalar gebeliginizde iki tarafli direnç çıkmış sizin de nasıl geçti hamileliginiz benim de iki tarafli direnç cıktı ve çok korkuyorum bebeğim bir hafta geriden geliyor doğum hikayenizi okudum inşallah ben de sizin gibi bebeğimi sağlıklı bir sekil de kucağıma alirim
Derininannesii Kursadbudak yok olmadı bende çok endişeleniyordum size önerim stres yapmamaya çalışın en azından şükür ki tek taraflıymış 🙏🏻
Kursadbudak Buskprl herhangi bir şikayetim yoktu detaylı ultrasonda çıktı.Böyle durumlarda corasprin başlıyorlar ben pıhtılaşmamdan dolayı zaten kullanıyorum doktorum çok önemli değil tek taraflı olduğu için dedi ama yine de rahat edemedim