• Cinsiyet meseleleri ?

Kızlar merhaba. 11. Haftamdayım ama ölüyorum meraktan 😬 şimdiden belli olur mu cinsiyetini görebilir mi doktorlar? Ya da görseler de söyleyeni var mı ?

2 hafta daha sabredin 13 haftalıktan sonra görebiliyor fakat doktorun kendi prensipleri varsa söylemeyip 16 haftalık olana kadar bekler yanılmamak için ... ki 13 haftalıktan itibaren söyleyen de belirtir kesin olarak demiyorum ileriki haftalarda kesin söylerim diyerek.. en iyisi beklemek ..

Evet canım bende şuan 26+4 oldum banada 16.haftada söylediler hatta 22 haftalıkken renkli ultrasona girdim ordada netleştirdiler öyle içim rahat etmişti

Seherkara İkili testte cinsiyeti ne diye sorduğumda görmüyorum dedi sonra kıza benziyor dedi. 15 haftalık oluyoruz doktor kontrolümüz var bakalım İnşallah söyler ama yine de güvenip alışveriş yapar mıyım bilmiyorum 🤷‍♀️

Seherkara ikili taramada erkek bebekler %70 belli oluyor ama en doğrusu 20 haftadan sonra söylenen. Doktor annem bana hamileyken hep erkek demiş 7ayda bi bakmış kız tabi o zamanla şimdinin imkanları farklı ama şimdide 20de değişen çok duyuyorm