Nse bazı dönemler yavaşlıyor kilo alımı bazı dönemler hızlanıyor sakın kafana takma muz,ceviz,nesquik,maden suyu,süt, hergün 1 yumurta ben bunları hamileliğim boyunca tükettim bebeğim hep önde gitti

Derin_20 canım ben de nesguik sadece bir ay tükettin onun dışındaki her şeyi düzenli yerim süt yoğurt yumurta kaşar ,peynir pekmez tahin ceviz fındık kabak çekirdeği maden suyu
    kilosu 36+4 te 1920 idi 12 gün sonrasına ameliyatım var kaç olur acaba merak ediyorum

Benim de 37+3 te 2900 gr geldi en azından 3 olmasını bekliyordum ama doktor normal dedi.

asyaa15

Sena_derin

mavera

Asaltntyr

arkadaşlar benimde şuan 38+0
        Dün doktorum baş çevresi 32 cm,37+2 günlük görünüyor, biraz daha gelişsin bekleyelim dedi. Ben de çok stres oldum. Sizlerin bu haftalarda baş çevresi HC kaç cm görünüyor?

Seymen1905 benimde r hafta ilerde dedi 38e gircem yarın bi sıkıntı olur mu

Derin_20 hepsinden yiyorum bu zmna kadar hiç yememezlik yapmadım kim ne dediyse yaptım ama benim başından beri böyle doktorum bugün günde bitane sade soda icmemi söyledi daha ne yapmam gerek bilmiyorum

Nse soda değil maden suyu içmen gerekiyor diye biliyorum ikisi farklı şeyler canım

Seymen1905 benim de senin haftanda 4 hafta öndeydi bebeğin kafası doktor demişti ki büyüme duracak korkma. Şuanda 39.haftadayım bebeğin kafası 1 hafta önde sadece. Yani normale döndü 🙏🏻

Nse normal canım bende 33 haftalığım hala 10 gün geriden geliyor önemli olan suyu ve 3 hafta geriye düşmemesi. Doktorum öyle dedi Yani en azından

Mekamu benimde 4 hafta ilerde 38 olduk bakalım ne diyecek bu hafta bi sorun olur mu