- Düzenlendi
Ne aldınız acaba. Ne kdr a nerden aldınız acaba ? Daha uygun olup alabilcegm farklı bi marka varmı acaba ?
Ne aldınız acaba. Ne kdr a nerden aldınız acaba ? Daha uygun olup alabilcegm farklı bi marka varmı acaba ?
asyaa15 Ben depent aldım çevrem de ki herkes onu öneriyor du kullanıp görücez bakalım 🤷♀️
asyaa15 Bulunduğunuz Yer de pehlivanoğlu market varsa orda 31.90 di depent normal de 40 falan diye biliyorum 🙆♀️
Bende depend aldim. Cevremdekiler hep depend önerdiği icin. Zor buldum. Ama bana biraz pahalı geldi. İçinde 10 tane var 28 TL ye aldım
Gokcedamla nerden aldınız 28 e iyi almıssın. Burda 10 tane 36tl
Gokcedamla hangi marketten aldınız şok markette 10 lu var üzerinde erkek resmî var alacaktım almadım 40 TL di
asyaa15 Ankara’da yaşıyorum canım iyigün gross var evimin orda. Ordan aldim.
Muhammedim0125 canım evimin orda iyigün gross var ordan aldim. Bayan icin. Altunbileklerde görmüştüm bide 41 TL idi.
Gitti gidiyorsan depent aldım canım büyük boy al ama.kullanan herkes boyutlarının küçük olduğunu yazmışlar.gitti gidiyorsa indirimdeydi almıştım.takip et istersen Trendyol da da var.fiyat kıyaslaması yapıp alabilirsin
https://www.akakce.com/hasta-bezi/en-ucuz-depend-buyuk-boy-9-9-lu-avantaj-paket-kadin-emici-kulot-fiyati,392416532.html
2 paket aldim buyuk boy iki gune geldi bu siteden aldim belki dusunursunuz