Ozgeeustaa bana da dr nasıl olacağını söylemedi ben sordum o da spinal olsan daha iyi olur dedi öyle spinal olacam ben de

Mervenrs bende spinal düşünüyorum ama Dr. Gidince heyecandan mıdır nedir sormak aklıma bile gelmemiş😂

Kbr_71 aşırı korku heyecan stres var uyuyamıyorum diş agrısı çekiyorum çok zor çok 😞

Mervenrs 5 gün oldu canım sezaryen olalı ben de çok korkuyordum normal istiyordum zorunlu sezaryen olacağımı söyleyince doktor kapısında ağladım. Ama inanın hiç korkulacak bir şey yok. Zaten uyuşturulduğunuz için hiçbir şey anlamıyorsunuz. İlk ayağa kaldırıldığınızda biraz acı hissediyorsunuz başka da hiçbir şey yok.

Mervenrs banada bu Çarşamba verir heralde 15 gün onceden ben kendi isteğimle sezeryan isticem bakalım

Mervenrs İnşallah canım. Kucağınıza aldığınızda zaten kendi korkularınız acılarınızı unutuyorsunuz. Sezaryen sonrasında sütünüz hemen gelmiyor sakın stres yapmayın bebeğe mama vermeye hazırlıklı olun ama sakın biberonla vermeyin, çay kaşığıyla verin. Her mama vermeden önce bi süre emzirin ki hem bebek alışsın hem sütünüz gelsin. Bunlar altın değerinde bilgiler aklınızda olsun. 5-6 günde tecrübeyle öğrendim. 😊